Y YigitK16 Hectopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar benim laptopta tek kulaklık girişi var ve kendime çoğaltıcı kablo aldım. Bunu hem mikrofon hemde kulaklık takabilmek için ama genede laptop mikrofondan ses almıyor. Kendisinde olan mikrofonu kullanıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2017
Arkadaşlar benim laptopta tek kulaklık girişi var ve kendime çoğaltıcı kablo aldım. Bunu hem mikrofon hemde kulaklık takabilmek için ama genede laptop mikrofondan ses almıyor. Kendisinde olan mikrofonu kullanıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
proreis Hectopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #2 öyle bi çoğaltıcı yok diye biliyorum o çoğaltıcılar 2 kulaklık yani hopörlör yapıyor. İnternetten ses kartı oluyor diye biliyorum.
öyle bi çoğaltıcı yok diye biliyorum o çoğaltıcılar 2 kulaklık yani hopörlör yapıyor. İnternetten ses kartı oluyor diye biliyorum.
Y YigitK16 Hectopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2017 #3 proreis dedi: öyle bi çoğaltıcı yok diye biliyorum o çoğaltıcılar 2 kulaklık yani hopörlör yapıyor. İnternetten ses kartı oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dark 4 Pin 3.5Mm Rca Stereo Erkek - 2 X 3.5Mm Stereo Dişi Fiyatı bu tarz bi kablo aldım buna takıyorum hem mikrofonu hem kulaklığı ama mikrofon olarak bilgisayar kendi mikrofonunu kullanıyor
proreis dedi: öyle bi çoğaltıcı yok diye biliyorum o çoğaltıcılar 2 kulaklık yani hopörlör yapıyor. İnternetten ses kartı oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dark 4 Pin 3.5Mm Rca Stereo Erkek - 2 X 3.5Mm Stereo Dişi Fiyatı bu tarz bi kablo aldım buna takıyorum hem mikrofonu hem kulaklığı ama mikrofon olarak bilgisayar kendi mikrofonunu kullanıyor