Çözüldü Laptopta nasıl birincil ekran kartı değiştirilir?

• Konuyu başlatan Earas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.267
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Laptopta 2 tane ekran kartı var olarak gözüküyor.
  1. AMD Radeon R5 Graphics 512 MB (birincil)
  2. AMD Radeon R5 M330 2 GB (ikincil)
AMD uygulamasındaki performans menüsünde R5 Graphics görünüyor 512MB olarak. Ben de acaba M330'u kullanmıyor mu diye düşündüm. Nasıl R5 M330'u kullandirabilirim?

IMG_20230105_225758.jpg

IMG_20230105_225805.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunlarda performansınız normalse kurcalamanıza gerek yok. Menüyü kafanıza takmayın.

Bu sistemde aynısından bende de var harici kartı kullanamama sorunu var ben çözdüm arkadaşa onu önereceğim.

İlk önce Ayarlardan Grafik Ayarları Göz At kısmına basın ve uygulamayı seçin. Eğer hala aktifleşmemişse bu konuya bakın burada detaylıca anlattım:

Buradan işlemleri uygulayın isterseniz yardımcı olurum.
Oyunlarda performansınız normalse kurcalamanıza gerek yok. Menüyü kafanıza takmayın.

Bu sistemde aynısından bende de var harici kartı kullanamama sorunu var ben çözdüm arkadaşa onu önereceğim.

İlk önce Ayarlardan Grafik Ayarları Göz At kısmına basın ve uygulamayı seçin. Eğer hala aktifleşmemişse bu konuya bakın burada detaylıca anlattım:

Buradan işlemleri uygulayın isterseniz yardımcı olurum.

Çözüm
Lenovo.

Performans son zamanlarda aşırı kötüleşmeye başladı. Potion Craft'ta bile 20 FPS alıyorum.

O zaman Lenovo'nun sitesine girin. Laptop modelinizini aratın ve sürücülerden ekran kartı sürücülerini bulun ve yükleyin sorun ortadan kalkar ve fpsniz artar.

Bu AMD de olan bir sorun çoğu cihazda böyle son driverlarda sıkıntı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı