Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #11 armas dedi: Böyle bir bilgi bir yerde belirtilmiş mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düsündürücü(!)
armas dedi: Böyle bir bilgi bir yerde belirtilmiş mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düsündürücü(!)
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 24 Ocak 2022 #12 Ben de uygulamayı kullanıyorum ne sorunu var ki?
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 24 Ocak 2022 #13 FurkanKutlu dedi: Ben de uygulamayı kullanıyorum ne sorunu var ki? Genişletmek için tıkla... Mağazada 2.7 oran almış ve çok fazla olumsuz yorum okuyunca kafam karışmıştı açıkçası. Bilemiyorum.
FurkanKutlu dedi: Ben de uygulamayı kullanıyorum ne sorunu var ki? Genişletmek için tıkla... Mağazada 2.7 oran almış ve çok fazla olumsuz yorum okuyunca kafam karışmıştı açıkçası. Bilemiyorum.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 24 Ocak 2022 #14 Re Malaka dedi: Mağazada 2.7 oran almış ve çok fazla olumsuz yorum okuyunca kafam karışmıştı açıkçası. Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bir sorun yaşamadım siz de deneyin sorun olmazsa kullanın olsa tarayıcıdan girersiniz.
Re Malaka dedi: Mağazada 2.7 oran almış ve çok fazla olumsuz yorum okuyunca kafam karışmıştı açıkçası. Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bir sorun yaşamadım siz de deneyin sorun olmazsa kullanın olsa tarayıcıdan girersiniz.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 24 Ocak 2022 #15 Re Malaka dedi: Mağazada 2.7 oran almış ve çok fazla olumsuz yorum okuyunca kafam karışmıştı açıkçası. Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellemelerden şikayetçiler sanırım. Deneyin, beğenmezseniz tarayıcı geçersiniz. Uygulamanın çok büyük bir boyutu yoktur diye düşünüyorum.
Re Malaka dedi: Mağazada 2.7 oran almış ve çok fazla olumsuz yorum okuyunca kafam karışmıştı açıkçası. Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellemelerden şikayetçiler sanırım. Deneyin, beğenmezseniz tarayıcı geçersiniz. Uygulamanın çok büyük bir boyutu yoktur diye düşünüyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 24 Ocak 2022 #16 Netflix'in uygulaması güncel değil. İndirme işlemi yapmayacağım sürece kullanmıyorum, Edge üzerinden indirdiğim Web app'i kullanıyorum. Maximum dedi: En iyi görüntü kalitesi için uygulamayı kullanın. Genişletmek için tıkla... Edge üzerinden de 4K görüntü alabiliyorsunuz. armas dedi: Hocam bu detayları nereden bulabilirim ben de? Genişletmek için tıkla... CTRL+Alt+Shift+D ile decoder debug ekranını açıp kapatabilirsin.
Netflix'in uygulaması güncel değil. İndirme işlemi yapmayacağım sürece kullanmıyorum, Edge üzerinden indirdiğim Web app'i kullanıyorum. Maximum dedi: En iyi görüntü kalitesi için uygulamayı kullanın. Genişletmek için tıkla... Edge üzerinden de 4K görüntü alabiliyorsunuz. armas dedi: Hocam bu detayları nereden bulabilirim ben de? Genişletmek için tıkla... CTRL+Alt+Shift+D ile decoder debug ekranını açıp kapatabilirsin.