Jmeyz Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Monster notebook aldım NVIDIA denetim masasında ekran yani display bölümü çıkmıyor her şey güncel driverda. Çoğu laptop kullanıcısında böyle. Bunu nasıl halledeceğiz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
Arkadaşlar Monster notebook aldım NVIDIA denetim masasında ekran yani display bölümü çıkmıyor her şey güncel driverda. Çoğu laptop kullanıcısında böyle. Bunu nasıl halledeceğiz?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 12 Kasım 2020 #2 Dahili görüntü çıkışını Intel ekran kartı yürütüyor.
Jmeyz Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #3 ihydrogeni dedi: Dahili görüntü çıkışını Intel ekran kartı yürütüyor. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm yok yani.
ihydrogeni dedi: Dahili görüntü çıkışını Intel ekran kartı yürütüyor. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm yok yani.