bnFentio Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Ekran kartıma ne oldu bilmiyorum ama oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Eskiden Minecraft 1.20 rahat oynarken şimdi 1.16. 5 üstü sürümleri oynayamıyorum. Başka oyunlarda da FPS düşük sizce ne yapmalıyım?
Ekran kartıma ne oldu bilmiyorum ama oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Eskiden Minecraft 1.20 rahat oynarken şimdi 1.16. 5 üstü sürümleri oynayamıyorum. Başka oyunlarda da FPS düşük sizce ne yapmalıyım?
davkoart Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 136 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2024 #2 Sürücüler güncel olmayabilir. NVIDIA uygulaması yüklüyse sürücüyü kur yapın değilse sitesinden indirerek sürücüleri kurun.
Sürücüler güncel olmayabilir. NVIDIA uygulaması yüklüyse sürücüyü kur yapın değilse sitesinden indirerek sürücüleri kurun.
bnFentio Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 davkoart dedi: Sürücüler güncel olmayabilir. NVIDIA uygulaması yüklüyse sürücüyü kur yapın değilse sitesinden indirerek sürücüleri kurun. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kuramıyorum ekran kartın yok hatası oluyor.
davkoart dedi: Sürücüler güncel olmayabilir. NVIDIA uygulaması yüklüyse sürücüyü kur yapın değilse sitesinden indirerek sürücüleri kurun. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kuramıyorum ekran kartın yok hatası oluyor.
davkoart Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 136 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2024 #4 NVIDIA uygulamasında mı?
bnFentio Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #5 davkoart dedi: NVIDIA uygulamasında mı? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'tan bahsediyorsanız onu da kuramıyorum.
davkoart dedi: NVIDIA uygulamasında mı? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'tan bahsediyorsanız onu da kuramıyorum.
davkoart Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 136 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2024 #6 NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Bunu dener misiniz?
NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Bunu dener misiniz?
bnFentio Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #7 davkoart dedi: NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor.
davkoart dedi: NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor.