S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #1 Normalde sadece Intel kullanılıyordum fakat bir şeyler karıştırdım. Şimdi ikisini de kullanıyor. Sadece Intel kullanmak istiyorum. NVIDIA istemiyorum. Nasıl yaparım?
Normalde sadece Intel kullanılıyordum fakat bir şeyler karıştırdım. Şimdi ikisini de kullanıyor. Sadece Intel kullanmak istiyorum. NVIDIA istemiyorum. Nasıl yaparım?
Code cleaner Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 459 Çözümler 4 16 Kasım 2022 #2 Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakabilirsiniz.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #3 Code cleaner dedi: Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim önceden bilmeden yaptığım şeylerden sıkıntı olmaz değil mi devre dışı bırakınca?
Code cleaner dedi: Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim önceden bilmeden yaptığım şeylerden sıkıntı olmaz değil mi devre dışı bırakınca?
Frozensudios Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 344 16 Kasım 2022 #4 s7üü dedi: Benim önceden bilmeden yaptığım şeylerden sıkıntı olmaz değil mi devre dışı bırakınca? Genişletmek için tıkla... zaten gerekmediği zaman kapatıyorlar.
s7üü dedi: Benim önceden bilmeden yaptığım şeylerden sıkıntı olmaz değil mi devre dışı bırakınca? Genişletmek için tıkla... zaten gerekmediği zaman kapatıyorlar.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 16 Kasım 2022 #5 Hocam konudan bağımsız neden NVIDIA yerine Intel kullanıyorsunuz?
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #6 ardacn60 dedi: Hocam konudan bağımsız neden NVIDIA yerine Intel kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum aldığımda öyle olduğu için yapacaktım. Gerek yoksa size göre yapmayayım.
ardacn60 dedi: Hocam konudan bağımsız neden NVIDIA yerine Intel kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum aldığımda öyle olduğu için yapacaktım. Gerek yoksa size göre yapmayayım.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 16 Kasım 2022 #7 s7üü dedi: Hiç bilmiyorum aldığımda öyle olduğu için yapacaktım. Gerek yoksa size göre yapmayayım. Genişletmek için tıkla... Bence nvidia kullanın daha iyi performans alırsınız. Ekran kartınız neydi?
s7üü dedi: Hiç bilmiyorum aldığımda öyle olduğu için yapacaktım. Gerek yoksa size göre yapmayayım. Genişletmek için tıkla... Bence nvidia kullanın daha iyi performans alırsınız. Ekran kartınız neydi?
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #8 ardacn60 dedi: Bence NVIDIA kullanın daha iyi performans alırsınız. Ekran kartınız neydi? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GTX 1650 Ti.
ardacn60 dedi: Bence NVIDIA kullanın daha iyi performans alırsınız. Ekran kartınız neydi? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GTX 1650 Ti.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 16 Kasım 2022 #9 s7üü dedi: NVIDIA GTX 1650 Ti. Genişletmek için tıkla... Hocam bırakın Intel'i NVIDIA kullanın.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #10 ardacn60 dedi: Hocam bırakın Intel'i NVIDIA kullanın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ama kullandığını Görev Yöneticisi'nden baktım. Artıp azalıyordu. Herhalde kullanıyordu. Bir de ne farkı var ikisinin?
ardacn60 dedi: Hocam bırakın Intel'i NVIDIA kullanın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ama kullandığını Görev Yöneticisi'nden baktım. Artıp azalıyordu. Herhalde kullanıyordu. Bir de ne farkı var ikisinin?