Kısaca 1650Ti ı Mercedes Inteli Tofaş olarak düşünün.Tamamdır. Ama kullandığını Görev Yöneticisi'nden baktım. Artıp azalıyordu. Herhalde kullanıyordu. Bir de ne farkı var ikisinin?
Kısaca 1650Ti ı Mercedes Inteli Tofaş olarak düşünün.Tamamdır. Ama kullandığını Görev Yöneticisi'nden baktım. Artıp azalıyordu. Herhalde kullanıyordu. Bir de ne farkı var ikisinin?
Tamamdır. Ama kullandığını Görev Yöneticisi'nden baktım. Artıp azalıyordu. Herhalde kullanıyordu. Bir de ne farkı var ikisinin?
Kısaca 1650 Ti'ı Mercedes Intel'i Tofaş olarak düşünün.![]()
Oyunla işiniz yoksa Intel yeterli olur ve piliniz çok daha uzun dayanır. Günlük kullanımda performanstan yana şikayetiniz yoksa Intel'i kullanmanız daha mantıklı.
1650ti ı kullanın hocam. 1650yi Ana ekran kartı Inteli yedek gibi düşünebilirsiniz. Intel günlük işler için vs kullanılır. 1650 oyunlar vb için.O zaman kalsın böyle bir şeyse.
NVIDIA yüksek performans sunar oyunlarda kullanmak için. Zaten yüksek performans gerektiği zaman NVIDIA devreye girer. Tamamen kapatmıyor uykuya alıyor gibi düşünebilirsiniz. O yüzden görev yöneticisinde gözükür. Tamamen pilden tasarruf etmek istiyorsanız kapatın ama böyle bir derdiniz yoksa bırakın kendi haline.
Evet.Kapatmak istersem devre dışı bırakmı diyeceğim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.