Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #11 Zerolite dedi: Lekenin üzerine çok hafif bastırır mısın? Bazen bu şekilde düzeldiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Dün yaptım çok az 1,2 tane yayıldı sanırsam. Yeni foto aldım. Dosya Ekleri 1670841817489.jpg 43,8 KB · Görüntüleme: 63
Zerolite dedi: Lekenin üzerine çok hafif bastırır mısın? Bazen bu şekilde düzeldiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Dün yaptım çok az 1,2 tane yayıldı sanırsam. Yeni foto aldım.
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 12 Aralık 2022 #12 Catexe dedi: Dün yaptım çok az 1,2 tane yayıldı sanırsam. Yeni fotoğraf aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'a “death pixel test” yazıp sonuçları atar mısınız sanki bu iş ölü pixele benziyor.
Catexe dedi: Dün yaptım çok az 1,2 tane yayıldı sanırsam. Yeni fotoğraf aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'a “death pixel test” yazıp sonuçları atar mısınız sanki bu iş ölü pixele benziyor.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Aralık 2022 #14 Catexe dedi: Yok laptopu kapattığımda gidiyor ama açtığımda orada yeşil renkte var ve sadece siyah ekranda oluyor. Genişletmek için tıkla... Siyah ekran da gözükmesin sebebi IPS ekran ışıma yapmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yani siyah ekranda olsa LED'ler çalışıyor ekrana ışık verdiği için. Görebiliyorsun. Kapalı iken bu ışık o lekeye gelmediği için gözükmüyor olabilir.
Catexe dedi: Yok laptopu kapattığımda gidiyor ama açtığımda orada yeşil renkte var ve sadece siyah ekranda oluyor. Genişletmek için tıkla... Siyah ekran da gözükmesin sebebi IPS ekran ışıma yapmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yani siyah ekranda olsa LED'ler çalışıyor ekrana ışık verdiği için. Görebiliyorsun. Kapalı iken bu ışık o lekeye gelmediği için gözükmüyor olabilir.
Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #15 Tyrus dedi: Hocam YouTube'a “death pixel test” yazıp sonuçları atar mısınız sanki bu iş ölü pixele benziyor. Genişletmek için tıkla... Ölü pixel testi yaptım böyle. Şimdi soracaksınız marka ne Meşhur ölü pixel canavarı Monster. Hem de 8 aydır burada modeli Abra A5 v18.2.1 şimdi ne yapmalıyım?
Tyrus dedi: Hocam YouTube'a “death pixel test” yazıp sonuçları atar mısınız sanki bu iş ölü pixele benziyor. Genişletmek için tıkla... Ölü pixel testi yaptım böyle. Şimdi soracaksınız marka ne Meşhur ölü pixel canavarı Monster. Hem de 8 aydır burada modeli Abra A5 v18.2.1 şimdi ne yapmalıyım?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #16 Yahya Nuroğlu dedi: Ama öyle yaparsa yayılma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Bende bir kaç kere böyle olduğu oluyordu, her seferinde sorunsuz düzeldi. Tabii yayılma da yapabilir.
Yahya Nuroğlu dedi: Ama öyle yaparsa yayılma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Bende bir kaç kere böyle olduğu oluyordu, her seferinde sorunsuz düzeldi. Tabii yayılma da yapabilir.
Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Aralık 2022 #17 Catexe dedi: Ölü pixel testi yaptım böyle. Şimdi soracaksınız marka ne Meşhur ölü pixel canavarı Monster. Genişletmek için tıkla... Medyum değilim ama bir teknik servis gördüm.
Catexe dedi: Ölü pixel testi yaptım böyle. Şimdi soracaksınız marka ne Meşhur ölü pixel canavarı Monster. Genişletmek için tıkla... Medyum değilim ama bir teknik servis gördüm.
Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #18 Ne yapayım kalsın mı yoksa teknik servise mi göndereyim garantisi hala var ama ölü pixel için ücret isterler mi?
Ne yapayım kalsın mı yoksa teknik servise mi göndereyim garantisi hala var ama ölü pixel için ücret isterler mi?
Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Aralık 2022 #19 Catexe dedi: Ne yapayım kalsın mı yoksa teknik servise mi göndereyim garantisi hala var ama ölü pixel için ücret isterler mi? Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldın?
Catexe dedi: Ne yapayım kalsın mı yoksa teknik servise mi göndereyim garantisi hala var ama ölü pixel için ücret isterler mi? Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldın?
Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #20 Fonksiyonlar dedi: Ne zaman aldın? Genişletmek için tıkla... 8 ay 5 gün oldu. 07.04.2022