EpX Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2020 #1 Laptopta overclock yapmak, bilgisayara zarar verir mi? RAM, CPU, GPU Overclock'u. Bilgisayarım X540LJ | Notebook | ASUS Türkiye Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2020
Laptopta overclock yapmak, bilgisayara zarar verir mi? RAM, CPU, GPU Overclock'u. Bilgisayarım X540LJ | Notebook | ASUS Türkiye
UserBey Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #2 Laptoplarda soğutucular genellikle stock ayarlarda 70 80 derecelerde tutuyor. Overclock yaparsan işlemci ısın 99 dereceye kadar ulaşabilir ve işlemcine zarar verebilir.
Laptoplarda soğutucular genellikle stock ayarlarda 70 80 derecelerde tutuyor. Overclock yaparsan işlemci ısın 99 dereceye kadar ulaşabilir ve işlemcine zarar verebilir.
EpX Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2020 #3 UserBey dedi: Laptoplarda soğutucular genellikle stock ayarlarda 70 80 derecelerde tutuyor. Overclock yaparsan işlemci ısın 99 dereceye kadar ulaşabilir ve işlemcine zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... evet benim işlemcim genelde 70-80 derecede bunu düşürmenin bi yolu varmı?
UserBey dedi: Laptoplarda soğutucular genellikle stock ayarlarda 70 80 derecelerde tutuyor. Overclock yaparsan işlemci ısın 99 dereceye kadar ulaşabilir ve işlemcine zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... evet benim işlemcim genelde 70-80 derecede bunu düşürmenin bi yolu varmı?
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.275 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #4 EpX dedi: Evet benim işlemcim genelde 70-80 derecede bunu düşürmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... 70 80 gayet iyi herhalde islemcin h ibarelide degil ve notebook neden ugrasiyorsunki notebook kullaniyosun zaten cok takilma.
EpX dedi: Evet benim işlemcim genelde 70-80 derecede bunu düşürmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... 70 80 gayet iyi herhalde islemcin h ibarelide degil ve notebook neden ugrasiyorsunki notebook kullaniyosun zaten cok takilma.