Laptopta oyun oynarken ekran kartı kullanımı düşüyor

Oyun içinde %2'ye düşmemesi gerekiyor hareket edince yükselse bile.

Bilmiyorum vallahi hocam RDR2'de de aynı sorun var ama valorantta vs. asla olmuyor.

RDR2'de 92 dereceye gelince oluyordu bu sorun FH2 de 80 dereceye gelince oluyor neden ya.

Bilmiyorum vallahi hocam RDR2'de de aynı sorun var ama valorantta vs. asla olmuyor.

RDR2'de 92 dereceye gelince oluyordu bu sorun FH2 de 80 dereceye gelince oluyor neden ya.

Yazık yani cidden o kadar para verip alıyorsun bunlarla uğraşıyorsun.

çözümü yok mu acaba?

Sizde var mı bilmiyorum ama benim Control Center'da modlar var mesela Power savingte işlemci 15W textte 25W Control Center varsa buradan ayarları en yükseğe alıp watt değerine bakın.

Sizde var mı bilmiyorum ama benim Control Center'da modlar var mesela Power savingte işlemci 15W textte 25W Control Center varsa buradan ayarları en yükseğe alıp watt değerine bakın.
maximum performancede

Maximum performancede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…