M maemi Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 35 20 Temmuz 2020 #11 Siyah Martı dedi: Karışık bir şey yok. Youtube'da laptobuna ait söküm videosu illa ki vardır, Casper vb. yerel bir marka değil ise. Forum dışı aktivitem yok. Genişletmek için tıkla... abi hangisinin ekran kart olduğunun bilmiyorum logo fln da yok. Ama tamam internetten bakıp yaparım Teşekkürler yinede
Siyah Martı dedi: Karışık bir şey yok. Youtube'da laptobuna ait söküm videosu illa ki vardır, Casper vb. yerel bir marka değil ise. Forum dışı aktivitem yok. Genişletmek için tıkla... abi hangisinin ekran kart olduğunun bilmiyorum logo fln da yok. Ama tamam internetten bakıp yaparım Teşekkürler yinede
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 20 Temmuz 2020 #12 Ekran kartı çipinin üzerinde yazısı olur, ATI ya da Nvidia diye.Çevresindeki çipler de ekran kartı bellekleridir. Zaten soğutma borusunun üzerinde 2 tabla olur; biri işlemci diğeri ekran kartı için.
Ekran kartı çipinin üzerinde yazısı olur, ATI ya da Nvidia diye.Çevresindeki çipler de ekran kartı bellekleridir. Zaten soğutma borusunun üzerinde 2 tabla olur; biri işlemci diğeri ekran kartı için.
M maemi Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 35 20 Temmuz 2020 #13 Siyah Martı dedi: Ekran kartı çipinin üzerinde yazısı olur, ATI ya da NVIDIA diye. Çevresindeki çipler de ekran kartı bellekleridir. Zaten soğutma borusunun üzerinde 2 Tab'la olur; biri işlemci diğeri ekran kartı için. Genişletmek için tıkla... Abi yok ya cidden geçen açtım ben baktım yoktu bari burada fotosunu atim hangisinin olduğunu söyle yeter ya. Siyah Martı dedi: Ekran kartı çipinin üzerinde yazısı olur, ATI ya da NVIDIA diye. Çevresindeki çipler de ekran kartı bellekleridir. Zaten soğutma borusunun üzerinde 2 Tab'la olur; biri işlemci diğeri ekran kartı için. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım ben termal macunda sürdürmüştüm sonra ısıtınca bir sorun çıkmaz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2020
Siyah Martı dedi: Ekran kartı çipinin üzerinde yazısı olur, ATI ya da NVIDIA diye. Çevresindeki çipler de ekran kartı bellekleridir. Zaten soğutma borusunun üzerinde 2 Tab'la olur; biri işlemci diğeri ekran kartı için. Genişletmek için tıkla... Abi yok ya cidden geçen açtım ben baktım yoktu bari burada fotosunu atim hangisinin olduğunu söyle yeter ya. Siyah Martı dedi: Ekran kartı çipinin üzerinde yazısı olur, ATI ya da NVIDIA diye. Çevresindeki çipler de ekran kartı bellekleridir. Zaten soğutma borusunun üzerinde 2 Tab'la olur; biri işlemci diğeri ekran kartı için. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım ben termal macunda sürdürmüştüm sonra ısıtınca bir sorun çıkmaz değil mi?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Temmuz 2020 #14 Yazım yanlışından uyarı alacaksın. Ben şimdiden uyarayım dedim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 21 Temmuz 2020 #15 Termal macunu yenilemen gerekir.