MertAliT Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 124 1 Eylül 2023 #1 Merhaba laptopta oyun oynarken şarj %95'e düşüyor. Prize takılı bir şekilde kullanıyorum adaptör 170W. Sebebi nedir? Yardım eder misiniz?
Merhaba laptopta oyun oynarken şarj %95'e düşüyor. Prize takılı bir şekilde kullanıyorum adaptör 170W. Sebebi nedir? Yardım eder misiniz?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.493 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Hocam arada böyle pil durumu yüzdelerinde oynamalar olur. Zamanla da böyle yüzdelik sapmaları artar. Kafanıza takacağınız bir durum yok henüz. Artı 0 Eksi
Hocam arada böyle pil durumu yüzdelerinde oynamalar olur. Zamanla da böyle yüzdelik sapmaları artar. Kafanıza takacağınız bir durum yok henüz.
Azuha Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Laptop yeni ise, bu bir "özellik". Amacı pilin ısınmasını azaltarak, pil sağlığını korumak. Artı 0 Eksi
KS KS MertAliT Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 124 1 Eylül 2023 #4 KafadanKontak dedi: Hocam arada böyle pil durumu yüzdelerinde oynamalar olur. Zamanla da böyle yüzdelik sapmaları artar. Kafanıza takacağınız bir durum yok henüz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok düşük FPS'ler alıyorum oyunlarda ondan dolayı kafama takıldı. Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Hocam arada böyle pil durumu yüzdelerinde oynamalar olur. Zamanla da böyle yüzdelik sapmaları artar. Kafanıza takacağınız bir durum yok henüz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok düşük FPS'ler alıyorum oyunlarda ondan dolayı kafama takıldı.
cristi Centipat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 70 1 Eylül 2023 #5 Adaptör ile kaynaklı olabilir.Sistem özelliklerinin neler? Artı 0 Eksi
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 1 Eylül 2023 #6 Siz oyun oynarken şarj yavaş yavaş düşüyor değil mi? Belki arka planda açık uygulamalar vardır. Başka bir adaptör ile deneyebilirseniz deneyin. Artı 0 Eksi
Siz oyun oynarken şarj yavaş yavaş düşüyor değil mi? Belki arka planda açık uygulamalar vardır. Başka bir adaptör ile deneyebilirseniz deneyin.
KS KS MertAliT Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 124 1 Eylül 2023 #7 Azuha dedi: Laptop yeni ise, bu bir "özellik". Amacı pilin ısınmasını azaltarak, pil sağlığını korumak. Genişletmek için tıkla... 1 ay oldu alalı hocam laptopu. Artı 0 Eksi
Azuha dedi: Laptop yeni ise, bu bir "özellik". Amacı pilin ısınmasını azaltarak, pil sağlığını korumak. Genişletmek için tıkla... 1 ay oldu alalı hocam laptopu.
eneshamdiustundag Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 192 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #8 Parlaklığını düşür ya da Güç Tasarrufunu aç Artı 0 Eksi
KS KS MertAliT Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 124 1 Eylül 2023 #9 662970 dedi: Siz oyun oynarken şarj yavaş yavaş düşüyor değil mi? Belki arka planda açık uygulamalar vardır. Başka bir adaptör ile deneyebilirseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş düşüyor hocam %95 olduğunda %100 olmuyor ama maalesef başka adaptör yok Artı 0 Eksi
662970 dedi: Siz oyun oynarken şarj yavaş yavaş düşüyor değil mi? Belki arka planda açık uygulamalar vardır. Başka bir adaptör ile deneyebilirseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş düşüyor hocam %95 olduğunda %100 olmuyor ama maalesef başka adaptör yok
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 1 Eylül 2023 #10 MertAliT dedi: Yavaş yavaş düşüyor hocam %95 olduğunda %100 olmuyor ama maalesef başka adaptör yok Genişletmek için tıkla... Başka uygulamaları kullanırkende böyle oluyor mu? Yoksa sadece oyun oynarken oluyorsa,oyunla kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
MertAliT dedi: Yavaş yavaş düşüyor hocam %95 olduğunda %100 olmuyor ama maalesef başka adaptör yok Genişletmek için tıkla... Başka uygulamaları kullanırkende böyle oluyor mu? Yoksa sadece oyun oynarken oluyorsa,oyunla kaynaklıdır.