emre33298 Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 RAM 8 Ekran kartı 3050 İşlemci 8 Laptopumu yeni aldım 2 ay ya var ya yok. Önceden böyle bir şey yoktu ama şu an oyunlara girdiğimde ekrana garip şeyler oluyor. Yani ekran bozuluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Laptopumu yeni aldım 2 ay ya var ya yok. Önceden böyle bir şey yoktu ama şu an oyunlara girdiğimde ekrana garip şeyler oluyor. Yani ekran bozuluyor.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.865 Çözümler 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 emre33298 dedi: Laptopumu yeni aldım 2 ay ya var ya yok. Önceden böyle bir şey yoktu ama şu an oyunlara girdiğimde ekrana garip şeyler oluyor. Yani ekran bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir? Artı 0 Eksi
emre33298 dedi: Laptopumu yeni aldım 2 ay ya var ya yok. Önceden böyle bir şey yoktu ama şu an oyunlara girdiğimde ekrana garip şeyler oluyor. Yani ekran bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir?
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405 Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 emre33298 dedi: Laptopumu yeni aldım 2 ay ya var ya yok. Önceden böyle bir şey yoktu ama şu an oyunlara girdiğimde ekrana garip şeyler oluyor. Yani ekran bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir ekrana bağlayıp deneyin onda da gidip geliyorsa anakart veya diğer parçalar problemlidir. Diğer ekranda gitmiyorsa ekran problemlidir. Artı 0 Eksi
emre33298 dedi: Laptopumu yeni aldım 2 ay ya var ya yok. Önceden böyle bir şey yoktu ama şu an oyunlara girdiğimde ekrana garip şeyler oluyor. Yani ekran bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir ekrana bağlayıp deneyin onda da gidip geliyorsa anakart veya diğer parçalar problemlidir. Diğer ekranda gitmiyorsa ekran problemlidir.
Ramos1113213213 Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 Bendede aynı sıkıntı olmuştu hatta ekran gidip geldikten sonra oyunum çöküyordu bilgisayarı kapat aç yapınca düzeldi Artı 0 Eksi
Bendede aynı sıkıntı olmuştu hatta ekran gidip geldikten sonra oyunum çöküyordu bilgisayarı kapat aç yapınca düzeldi