Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Haziran 2022 #21 555054 dedi: Görev yöneticisinde yüzdelikler öyle gösteriyor. Haricinin yüzdesi hep çok düşük oluyor ve seçimleri tüm oyunlara uygulayarak deniyorum. Son çare olarak konu açayım dedim. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ne bakarken oyun arka planda ekran kartı kullanmıyor olabilir. Geçerli bir sebep değil. 555054 dedi: Bu şekilde; İndirdim programı, fakat bilgi göster seçeneğini bulamadım değerleri görüp ekleri paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Bu rehberden ek yardım alabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
555054 dedi: Görev yöneticisinde yüzdelikler öyle gösteriyor. Haricinin yüzdesi hep çok düşük oluyor ve seçimleri tüm oyunlara uygulayarak deniyorum. Son çare olarak konu açayım dedim. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ne bakarken oyun arka planda ekran kartı kullanmıyor olabilir. Geçerli bir sebep değil. 555054 dedi: Bu şekilde; İndirdim programı, fakat bilgi göster seçeneğini bulamadım değerleri görüp ekleri paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Bu rehberden ek yardım alabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emir_27773 Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 RYZEN 7 5700X 750W PSU 32GB DDR4 RAM B450MH ANAKART 1TB 3500/3000MB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #22 Kutayyyy dedi: Lol ve valorant'da alabilir, Fortnite'da zaten düşük alıyor. 3050 Lol'de kolay kolay 120FPS altını görmez. Genişletmek için tıkla... ne? uhd graphics kullanıyom lol max grafikler 100 fps falan la benim
Kutayyyy dedi: Lol ve valorant'da alabilir, Fortnite'da zaten düşük alıyor. 3050 Lol'de kolay kolay 120FPS altını görmez. Genişletmek için tıkla... ne? uhd graphics kullanıyom lol max grafikler 100 fps falan la benim