Elimde bir dizüstü bilgisayar ve 60HZ Philips 170s monitör var. Dizüstü bilgisayar var onun da monitörü 1366x768 çözünürlüğünde oyunlardan yüksek FPS almak için 1280x1020 çözünürlüğünde oynuyorum ve elimdeki monitörün çözünürlüğü de aynen böyle. Diyorum ki dizüstü bilgisayarın monitörünü kapatıp Philips 170s monitörümü bağlasam öyle oynasam oyunlarda bir sıkıntı çıkar mı? Aynı zamanda 2006 yılından kalma bir monitör olmasına rağmen minimum 60 Hz maksimum da 75 Hz destekliyor. Tepkime süresi 12ms biraz fazlaymış ama en fazla ne olabilir ki? Diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Profesyonel oyunculuk yapmıyorum. Arkadaşlarla sadece eğlenmek için giriyorum. Biraz daha araştırma yaptım ve ekranda kırılmalar meydana gelebilirmiş. Bunu da Vsync ile çözebileceğim yazıyor. Aynı zamanda bir şeye daha rastladım eğer böyle yaparsam işlemci çok kullanılıp ekran kartı fazla çalışmayıp performans vermiyormuş doğru mu? İşlemcim i5 6. nesil 2.30GHZ ekran kartım Nviada GeForce 940M, yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: