AYC Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nükleer Mühendisi, Oyun Geliştiricisi, Oyun Yayıncısı 3 Eylül 2023 #1 Laptopun bataryasını çıkardım. Bu simgeyi nasıl yok edebilirim? Format atarsam gider mi veya bir CMD komutu falan mı var?
Laptopun bataryasını çıkardım. Bu simgeyi nasıl yok edebilirim? Format atarsam gider mi veya bir CMD komutu falan mı var?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Eylül 2023 #2 Sağ tıklayıp bir şeyler yapabilirsin belki. Sürükleyip soldaki açılır kısma da alabilirsin.
AYC Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nükleer Mühendisi, Oyun Geliştiricisi, Oyun Yayıncısı 3 Eylül 2023 #3 Kendim çözdüm arkadaşlar, Görev çubuğu ayarlarında bildirim alanında sistem simgelerini aç veya kapata tıklayarak ayarlayabilirsiniz.
Kendim çözdüm arkadaşlar, Görev çubuğu ayarlarında bildirim alanında sistem simgelerini aç veya kapata tıklayarak ayarlayabilirsiniz.