Laptopta RAM nasıl yükseltilir?

Bütçe
10000

riz

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, benim bir laptopum var. DDR3 4 GB RAM var bu RAM'ı arttırmak istedim ve DDR3 16 GB RAM aldım. Bilgisayarcıya gittimde bu RAM harici RAM ekran kartı ve RAM değişmez dedi. Sadece SSD değişebileceğini söyledi ben RAM arttırmak için ne yapmalıyım? Hangi parçayı değiştirmeliyim?

Laptopa sadece RAM ve SSD takabilirsin. Harici ekran kartı işlemci anakart değiştiremezsin. Laptop modelini yazarsan kaç GB RAM desteklediğine bakabiliriz. Belki 16 GB desteklemiyordur.

Bazı laptoplar gömülü ram ile geliyor eğer öyle ise yükseltme işlemi olmuyor laptop model bilgilerini gönderirseniz daha çok yardımcı olabilirim

RAM ana karta entegreyse değişmez. Marka-Model bilgilerini verirseniz, daha iyi yardımcı olabiliriz.

Uyumlu RAM almadıysanız mavi ekran gibi hatalar yaşayabilirsiniz. Laptop marka modeli bir işimize yaramaz, CPU-Z programını indirip RAM kısmını SS atınız.

Ekran kartını Thunderbolt girişi varsa takabilirsiniz. Ancak masaüstü sistem gibi bir şey olur.

Eski nesil bir soketiniz varsa işlemci değişimi bile mümkün. Ancak çok bir şey beklemeyin, kendi sisteminize yakın işlemciler takabilirsiniz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…