luckluckii
Hectopat
Laptopumun arka kismini açtım. Programda 4 slot gosteriyor ama ben 2 slot gordum. Diger 2 slot nerede? Bir de kagit gibi bir şey var. Onu cikarsam problem yapar mi?
Laptopumun arka kismini açtım. Programda 4 slot gosteriyor ama ben 2 slot gordum. Diger 2 slot nerede? Bir de kagit gibi bir şey var. Onu cikarsam problem yapar mi?
Kaç slot olduğunu, kaçının dolu olduğunu görev yöneticisinden de görebiliyorsun hocam.
Kağıt garanti geçerliliği için konulmuş olabilir. Çıkarmanızı önermiyorum. Garanti dışında kalacaktır.
Program yanlış gösteriyordur. Bilgisayar üreticinizin internet sitesi üzerinden model numarasıyla birlikte teknik özellikleri sorgulayın oradan daha doğru bilgiyi edinirsiniz.
Kendimden örnek vermek gerekirse 2 slot görünüyor ama tek slot var.
Paşam ?Buyur Pasam
Çözüldü: ASUS GL553VD DDR4 RAM yükseltme Burada 2 slot uzerinden anlasmislar. Memory RAM & SSD Upgrades | asus | asus notebooks | ROG GL553VD | Crucial.com Burda da 2 slot ama max 32GB demisler. Benimkin de 64GB yaziyor. Bu video dan sonra 2 slot olduguna ikna oldum. Asus GL553VD Notebook uyumlu DDR4 SODIMM RAM, Sata III 2.5 inç,.Paşam ?
Yok valla. Ozur dilerim sizi kirdiysam. Kotu birsey icin soylememistim.Ne olduğunu biliyorum hocam. Fakat çevreden gördüğüm kadarıyla kendisini karşısındakinden üstün gören insanların karşısındakine hitap etme şeklidir, "aslanım" gibi. Tanınmayan biri tarafından söylendiğinde yanlış anlaşılabiliyor, ben de yanlış anladım galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.