Harunk27 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Yeni aldığım laptopta tüm güncellemeleri yapmama rağmen ses sorununu çözemedim. Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri 1.jpg 2,1 KB · Görüntüleme: 32 2.jpg 22,1 KB · Görüntüleme: 36 3.jpg 49,7 KB · Görüntüleme: 28
Yeni aldığım laptopta tüm güncellemeleri yapmama rağmen ses sorununu çözemedim. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
5 525773 Decapat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 3 Temmuz 2023 #2 Harunk27 dedi: Yeni aldığım laptopta tüm güncellemeleri yapmama rağmen ses sorununu çözemedim. Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows Update'den driverları kontrol et genelde bulur eksik driver varsa ve yükler. Artı 0 Eksi
Harunk27 dedi: Yeni aldığım laptopta tüm güncellemeleri yapmama rağmen ses sorununu çözemedim. Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows Update'den driverları kontrol et genelde bulur eksik driver varsa ve yükler.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.777 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Temmuz 2023 #3 Sürücüleri laptopun kendi sitesinden indirip elinle kur. Eğer hala olmuyorsa aldığın yer ile ya da servis ile iletişime geç. Artı 0 Eksi
Sürücüleri laptopun kendi sitesinden indirip elinle kur. Eğer hala olmuyorsa aldığın yer ile ya da servis ile iletişime geç.