ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.403 Çözümler 18 Yer Batman 7 Eylül 2024 #11 Ahmetbey9 dedi: Yani bir format gerek değil mi yanlış anlamadım formattan sonra yapılacak bir şey kalmıyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet ama şuan Windows yüklü HDD'nin içindeki verilerinde silinmesi gerektiğini unutmayın, buda Windows kurulum ekranın da yapılabiliyor.
Ahmetbey9 dedi: Yani bir format gerek değil mi yanlış anlamadım formattan sonra yapılacak bir şey kalmıyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet ama şuan Windows yüklü HDD'nin içindeki verilerinde silinmesi gerektiğini unutmayın, buda Windows kurulum ekranın da yapılabiliyor.
Ahmetbey9 Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2024 #12 ED Crasher dedi: Evet ama şu an Windows yüklü HDD'nin içindeki verilerinde silinmesi gerektiğini unutmayın, bu da Windows kurulum ekranın da yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı gösteren bir video var mı bulamadım.
ED Crasher dedi: Evet ama şu an Windows yüklü HDD'nin içindeki verilerinde silinmesi gerektiğini unutmayın, bu da Windows kurulum ekranın da yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı gösteren bir video var mı bulamadım.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.403 Çözümler 18 Yer Batman 7 Eylül 2024 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ahmetbey9 Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2024 #14 ED Crasher dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece RAM'i yükseltsem yapmam gereken bir şey var mı ondan sonra.
ED Crasher dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece RAM'i yükseltsem yapmam gereken bir şey var mı ondan sonra.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.403 Çözümler 18 Yer Batman 7 Eylül 2024 #15 Ahmetbey9 dedi: Sadece RAM'i yükseltsem yapmam gereken bir şey var mı ondan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam video da RAM'i isteğe bağlı yükseltmiş sizin yapacağınız tek şey SSD alıp HDD yerine yerleştirmeniz.
Ahmetbey9 dedi: Sadece RAM'i yükseltsem yapmam gereken bir şey var mı ondan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam video da RAM'i isteğe bağlı yükseltmiş sizin yapacağınız tek şey SSD alıp HDD yerine yerleştirmeniz.