Laptopta termal macun yeniletmek

Taeones

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M1, 2020 - 16 GB
Meslek
Lisans Öğrencisi
Son düzenleyen: Moderatör:
Peçete ve az miktar tinerle temizleyebilirsiniz.
Linkteki macunu alın.

peçete ile alabilirsin aslında fakat daha derinlemesine bir temizlik istiyorsan alkol ile silmen gerekiyor

genellikle bilgisayarcılar tiner kullanır mx4 veya mx6 iş görür

peçete ile alabilirsin aslında fakat daha derinlemesine bir temizlik istiyorsan alkol ile silmen gerekiyor
Mikrofiber bez ile olur mu kuru şekilde?

Şey ben yarın mağazaya gideceğim de orada ki markalardan hangisi daha iyi sizce ondan link eklemiştim de.

Mikrofiber bez ile olur mu kuru şekilde?

Şey ben yarın mağazaya gideceğim de oradaki markalardan hangisi daha iyi sizce ondan link eklemiştim de.

Kulak cubuğunu kolanya veya tiner yardımıyla temızleyebilirsiniz termal macun olarak ise dediklerim gayet iyidir

Kardeşim genelde izopropil alkollü küçük bir bez geliyor bu termal macunların yanında eğer seninkinden çıkarsa bir tanesi rahatça yeter ama oldu da çıkmazsa bir telefoncuya git ve telefon ekran koruyucusuyla gelen küçük ıslak bezlerden iste. Onlar aynı şey bunlar ile bildiğin, içinde izopropil alkol var onun da ve temizlemede çok iyi. Tak diye çıkarıyor ve normal peçete gibi uğraştırmıyor. Bizim burdaki servis onlardan kullanıyor direkt adamlar toplu almış bi yerden

Hocam çok uğraşmadan peçete ile kabasını alın kenara köşeye girenleri de bir diş fırçası ile filan silin tertemiz oluyor en kuru olanları bile çıkarttım böyle ve anakarta iletken olmayan bir sıvı bulup dökerek temizlekten güvenli oluyor istersen bir dene.

Ha şu ıslak mendil tarzında ekran koruyucu ile gelen teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…