Laptopta Termal Ped'den sonra CPU 95 derece

AtAdamO

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptopumun işlemcisi AMD Ryzen 9 ve çok övülen ve önerilen PTM7950 termal pedinden aldım. GPU'ya, VRAM'lara ve işlemciye düzgün bir şekilde uyguladım. GPU iyi durumda fakat bir tek işlemci oyun oynarken 93-95 arası ısınıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aldığım ürün bu: Amazon.com

Merhaba arkadaşlar, laptopumun işlemcisi AMD Ryzen 9 ve çok övülen ve önerilen PTM7950 termal pedinden aldım. GPU'ya, VRAM'lara ve işlemciye düzgün bir şekilde uyguladım. GPU iyi durumda fakat bir tek işlemci oyun oynarken 93-95 arası ısınıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aldığım ürün bu: Amazon.com

GPU'ya ve CPU'ya termal macun uygulanir ped degil!

GPU'nun üstüne termal ped koymadınız umarım, yazıdan ben onu anladım çünkü. Termal macun ne kullandınız?
PTM7950 model kullandım, bir çok yerde kullanıldığını ve önerildiğini gördüm. Değiştikten sonra hatta performans artışı oldu. Fakat CPU coştu maalesef.

Pedleri işlemci ve GPU'ya uygulamadınız değil mi?
PTM7950 evet bu modeli uyguladım.

CPU'ya nerde görülmüş ped takıldığı 🤣(takılıyormuş 😀)

PTM7950 model kullandım, bir çok yerde kullanıldığını ve önerildiğini gördüm. Değiştikten sonra hatta performans artışı oldu. Fakat CPU coştu maalesef.

PTM7950 evet bu modeli uyguladım.
çıkartın bence pedi hiç sağlıklı olmaz

Son düzenleme:
Termal macunu doğru uyguladığınıza eminseniz belki soğutucu bloğu yerine iyi yerleştirememiş olabilirsiniz.
Tam oturmasa vidalar da bağlanmazdı diye düşünüyorum. Bir daha açıp bakacağım, teşekkürler.

CPU'ya nerde görülmüş ped takıldığı 🤣

çıkartın hemen pedi hiç sağlıklı değil!
Bir çok yerde önerildiğini gördüm. Banada bu model önerilmişti

Hangi termal macun bu model için sağlıklı peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı