hegezgin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #1 Tuşumun dişleri kırık olduğundan zaten çıkıyordu beklediğim gibi sonunda bu plastiği kaybettim, yerine ne uydurabilirim?
Tuşumun dişleri kırık olduğundan zaten çıkıyordu beklediğim gibi sonunda bu plastiği kaybettim, yerine ne uydurabilirim?
K kikitare Attopat Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ekim 2025 #2 hegezgin dedi: Tuşumun dişleri kırık olduğundan zaten çıkıyordu beklediğim gibi sonunda bu plastiği kaybettim, yerine ne uydurabilirim? Eki Görüntüle 2590284 Genişletmek için tıkla... Eğer sürekli kullandığınız tuşun plastiği kaybolduysa diğer harflerden alın japon yapıştırıcısıyla altına yapıştırın. Ben öyle yaptım. Artı 0 Eksi
hegezgin dedi: Tuşumun dişleri kırık olduğundan zaten çıkıyordu beklediğim gibi sonunda bu plastiği kaybettim, yerine ne uydurabilirim? Eki Görüntüle 2590284 Genişletmek için tıkla... Eğer sürekli kullandığınız tuşun plastiği kaybolduysa diğer harflerden alın japon yapıştırıcısıyla altına yapıştırın. Ben öyle yaptım.