Laptopta Type-C to DisplayPort girişinden görüntü aktarımı

Daha fazla  
Monitör
Asus vg248qg
Ben bu sorunun cevabını arıyorum da emin olmak istiyorum benim laptopum (HP Victus 16-e0035nt (793K4EA) Noteboo) ben ASUS VG248QG (ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms) monitörünu almak istiyotum ama laptopumda DisplayPort girisi yok. Type-C 5Gbps veri aktarım hızı (USB güç iletimi, DisplayPort 1.4, HP uyku ve şarj) girisi var.
(Paugge Usb-C to Displayport Kablo) bu kablo ile laptopumun Type-C girisinden 165 Hz FreeSync ve G-Sync alabilir miyim?

https://support.hp.com/us-en/document/c08410394 bu da laptopumun resmi sitesindeki linki ve burada ozelliklerinde Type-C girisinin ozellikleri yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet alabilirsin. Ben de zamanında HDMI to Type-C yaparak kullanmıştım.
İnternette type c ozellliklerinde thunboard 3 gerekir falan diyorlar ama benimkinde yok sadece type c ozelliklerinde displayport 1.4 var

Ben bunu kullanıyorum gayet güzel görüntü veriyor 2K monitöre. Performans kayıpsız kullanıyorum.

Sizin laptop modeliniz ne acaba birde gsync ve freesync kullanılıyormu bu kabloda

Asus TUF A15 kullanıyorum, monitörüm MSI G274QPF. Kullanırsınız bu arada.
Yani şunu merak ediyorum bu görüntü aktarımı için thunboard 3 özelliği gerekiyormu ?

Asus TUF A15 kullanıyorum, monitörüm MSI G274QPF. Kullanırsınız bu arada.
Birde biliyorsan laptopunun tam modelini soylermisin a15 yazinca bir sürü modeli çıkıyorda kusura bakma bende emin olmak istiyorum

Yani şunu merak ediyorum bu görüntü aktarımı için thunboard 3 özelliği gerekiyormu ?

Birde biliyorsan laptopunun tam modelini soylermisin a15 yazinca bir sürü modeli çıkıyorda kusura bakma bende emin olmak istiyorum
Evet cihazın USB-C üzerinden görüntü aktarımını desteklemesi gerekiyor.
Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP038.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı