Laptopta undervolt ile nasıl sıcaklık düşürülür?

Lucy01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ThrottleStop ile undervolt yaparak sıcaklık düşürmek istiyorum, normal internette gezinirken CPU düşük hızla çalışssın, oyunda oynarkende normale göre göre daha az ısınsın çok da performans kaybı yaşamayım istiyorum. İşlemcim i 7200U ayar önerebilir misiniz veya ne önerebilirsiniz?

Bu rehbere göre deneyip bulmanız daha iyi olur.

Bu rehbere göre deneyip bulmanız daha iyi olur.

Hocam denedima am hiçbir sonuç çıkmadı daha 2 gün önce bboşta 36 dereceydi oyunda 70 derece nedense bir anda boşta 60-70 derecelere fırladı hatta şu an 920 MX ekran kartım 70 derece arkada sadece YouTube açıkken CPU sıcak, HDD sıcak, Intel grafik kartı sıcak ne oluyor hocam ya, Linux kurmuştum onda bir şeyler mi oldu acaba?

Hocam denedima am hiçbir sonuç çıkmadı daha 2 gün önce bboşta 36 dereceydi oyunda 70 derece nedense bir anda boşta 60-70 derecelere fırladı hatta şu an 920 MX ekran kartım 70 derece arkada sadece YouTube açıkken CPU sıcak, HDD sıcak, Intel grafik kartı sıcak ne oluyor hocam ya, Linux kurmuştum onda bir şeyler mi oldu acaba?

Hayır onunla alakası olmaz. Bakımı yeni yaptıysanız hangi macunla yaptınız? Macun pumpout olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı