Laptopta USB 2.0 çalışmıyor

Sıradan Adam

Decapat
Daha fazla  
RAM
8GB DDR4
SSD veya HDD modeli
1TB HDD
Ekran kartı
HD Graphics 4000
Anakart
valla bilmiyom
İşlemci
Intel i7 3537u
Bilgisayarım laptop bugün bilgisayarın temizliğin için altını açtım daha sonra bilgisayarın.
Altını vidalarıyla kapatıp, bilgisayarı açtığımda hard disk tarafındaki 2 tane USB 2.0 portun ve ses giriş portunun çalışmadığını fark ettim. Laptopumun klavyesini kullanmak istemediğim içinde fare ve klavyeyi 3.0 portuna tak çıkar yapıp tek tek kullanmak zorunda kalıyorum.
Sadece fare ve klavye değil, taktığım hiçbir şey çalışmıyor. Portlar yanmış olabilir mi?
Ya da format atsam düzelir mi?

Düzenleme:Bilgisayarımın anakartı ASUS N56VM

Son düzenleme:
Denetim masasında portlarla ilgili bir uyarı görmüyorsan formatla düzelmesi biraz zor, temizlik yaparken ne/neler kullandın ne yaptın? Laptop marka modelin nedir.

Denetim masasında portlarla ilgili bir uyarı görmüyorsan formatla düzelmesi biraz zor, temizlik yaparken ne/neler kullandın ne yaptın? Laptop marka modelin nedir.
Hocam denetim masasında bir uyarı gözükmüyor, herşeyi denedim olmadı.Temizlerkende sadece üfledim.Laptop marka ASUS K56CB

Hocam denetim masasında bir uyarı gözükmüyor, herşeyi denedim olmadı.Temizlerkende sadece üfledim.Laptop marka ASUS K56CB
Şu videoyu izle, acaba sağdaki usblerle ilgili flex kablo yerinden çıkmış olabilir mi - sana göre sol da olabilir, video çevrilmiş mi çevrilmemiş mi bilemiyorum. Böyle bir durumsa problem yok, ama başka bir şeyse geçmiş olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada şimdi aklıma geldi laptopun altında skatez var. Tam harddiskin yani portun altında.
Skatez çıksın diye fön makinesi ile bi 20-30 saniye beklettim. Belki yanmışda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…