Laptopta USB 2.0 portu çalışmıyor

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Selamünaleyküm. Laptopun solunda 2 tane port var biri 2.0 biri 3.0, 2.0 USB portu sabah gayet çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor, USB çoklayıcı kullanıyorum ona takıyorum klavye ve kulaklığa sadece ışık veriyor ve klavyeyi çalıştırmıyor, sadece RGB yanıyor, 3.0 takınca çalışıyor. Yahu sabah çalışıyordu. Ne yapabilirim?
Laptop modeli biraz karışı, k chipset sürücü yüklemiştim herhalde yanlış yüklememden olmuş olabilir mi?

Aleyküm selam.
USB hub noktaları için konuşuyorum. Chipset surucülerini yüklemesen bile varsayılan olarak Windows, USB hub sürücülerini sistemi açar açmaz yüklüyor. Ondan dolayı olacağını sanmıyorum.
Chipset sürücülerini yüklemeden önce çalışıyor muydu ?

Aleyküm selam.
USB hub noktaları için konuşuyorum. Chipset surucülerini yüklemesen bile varsayılan olarak Windows, USB hub sürücülerini sistemi açar açmaz yüklüyor. Ondan dolayı olacağını sanmıyorum.
Chipset sürücülerini yüklemeden önce çalışıyor muydu ?
Hocam bütün sürücüleri sildim tekrar yükledim, yükledikten bir süre sonra çalışmaya başladı, herhalde chipset sürücülerinden oldu.

Hocam bütün sürücüleri sildim tekrar yükledim, yükledikten bir süre sonra çalışmaya başladı, herhalde chipset sürücülerinden oldu.
Aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göstere tıklayıp usb sürücülerini silip yeniden başlatma yaparak deneyebilirsin. Windows kendi sürücüsünü yüklesin. Eğer çalışırsa büyük ihtimalle kurduğun sürücülerden kaynaklıdır.

Aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göstere tıklayıp usb sürücülerini silip yeniden başlatma yaparak deneyebilirsin. Windows kendi sürücüsünü yüklesin. Eğer çalışırsa büyük ihtimalle kurduğun sürücülerden kaynaklıdır.
Hocam şuan çalışıyor, çalışmadığında deneyeceğim teşekkürlerr.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı