Chawro Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, ben bir uygulama açtığımda pencere modunda açılmasını istiyorum. Ama tüm ekranı kaplayacak şekilde açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
Arkadaşlar, ben bir uygulama açtığımda pencere modunda açılmasını istiyorum. Ama tüm ekranı kaplayacak şekilde açılıyor.
v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #2 F11 tusunu kullanabilirsin eger olmazsa fn f11 basin
Chawro Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #3 v4x3 dedi: F11 tusunu kullanabilirsin eger olmazsa fn f11 basin Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil. Tam ekran değil tüm ekranı kaplayacak şekilde açılıyor. v4x3 dedi: F11 tusunu kullanabilirsin eger olmazsa fn f11 basin Genişletmek için tıkla... Dostum sağ üstte pencere durumuna küçült vb. var. Her zaman onun yanındaki pencere moduna tıklamak istemiyorum. Son düzenleme: 10 Aralık 2023
v4x3 dedi: F11 tusunu kullanabilirsin eger olmazsa fn f11 basin Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil. Tam ekran değil tüm ekranı kaplayacak şekilde açılıyor. v4x3 dedi: F11 tusunu kullanabilirsin eger olmazsa fn f11 basin Genişletmek için tıkla... Dostum sağ üstte pencere durumuna küçült vb. var. Her zaman onun yanındaki pencere moduna tıklamak istemiyorum.
v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #4 Chawro dedi: Yok öyle değil. Tam ekran değil tüm ekranı kaplayacak şekilde açılıyor. Dostum sağ üstte pencere durumuna küçült vb. var. Her zaman onun yanındaki pencere moduna tıklamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum iste hocam ne yalan söyleyeyim
Chawro dedi: Yok öyle değil. Tam ekran değil tüm ekranı kaplayacak şekilde açılıyor. Dostum sağ üstte pencere durumuna küçült vb. var. Her zaman onun yanındaki pencere moduna tıklamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum iste hocam ne yalan söyleyeyim