U unclast Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi laptop ekranım Intel HD Graphics üzerinden çalışıyor. Dolayısıyla harici bir ekran bağlamadan DSR modunu aktifleştiremiyorum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mıdır?
Aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi laptop ekranım Intel HD Graphics üzerinden çalışıyor. Dolayısıyla harici bir ekran bağlamadan DSR modunu aktifleştiremiyorum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mıdır?
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 Oyun açtığınızda RTX 2060'ın çalışması gerekir. Ayrıca şu ayar yüksek performansta mı?
U unclast Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 Sorunu hallettim, konu kilitlenebilir. Son düzenleme: 8 Mart 2021
efe_kazim Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #4 unclast dedi: Sorunu hallettim, konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba kanka nasıl hallettin bende aynı durumdayım da.
unclast dedi: Sorunu hallettim, konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba kanka nasıl hallettin bende aynı durumdayım da.