Laptopta virüs olabilir mi?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Hocam geçenlerde bir ramnit virüsü denk gelmiştim ve engellemişti, sonra şüpheli Laptop'da flash hazırlayıp format attım. Laptopta şu an herhangi bir sorun yok fakat birkaç dakika öncesine kadar içinden ramnit virüsü çıkan ZIP'i telefona indirip (virüs exe lerde) VirusTotal taraması yaptım ve sonuç bu şekilde hala virus olabilir mi? Çunku dosyada sadece ramnit. J yokmuş maalesef. Kaspersky, ESET, Norton, Malwarebytes taraması gerçekleştirmişrim bir şey yoktu ama emin olamadım. Sizin cevaplarınız nedir?

Screenshot_20221210-160344_Chrome.jpg

USB'den temiz kurulum yaptım ama USB'yi aynı laptodan hazırlmaşıtım.

Virüs çeşitleri hakkında pek bilgim yok ama keşke farklı bir PC'den yapsaydınız en azından içimiz rahat olurdu. Pek bir şey olacağını sanmıyorum. Daha çok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur umarım.

Virüs çeşitleri hakkında pek bilgim yok ama keşke farklı bir PC'den yapsaydınız en azından içimiz rahat olurdu. Pek bir şey olacağını sanmıyorum. Daha çok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur umarım.
Umarım, benimde sizin gibi pek bilgim yok. Şu da olabilir virus total hangi korumada virus un isminin nasıl oldugunu gosteren bir program da olabilir, hespi aynı virüs ama antivirüsten antivirüse değişiyorda olabilir. 2. yorumum genel konuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı