444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 20 Haziran 2021 #11 john wicks dedi: Merhaba, bugün satışta olmayan bir oyun indirdim. Setup kurdum, masaüstünde icona bastım, icon kayboldu. Sile de basmadım. Virüs mü girdi sizce? Genişletmek için tıkla... Galiba malware yüklediniz. Bitdefender yükleyip tam tarama yapın. Wireshark kullanmayı biliyorsanız ağ trafiğini dinleyin.
john wicks dedi: Merhaba, bugün satışta olmayan bir oyun indirdim. Setup kurdum, masaüstünde icona bastım, icon kayboldu. Sile de basmadım. Virüs mü girdi sizce? Genişletmek için tıkla... Galiba malware yüklediniz. Bitdefender yükleyip tam tarama yapın. Wireshark kullanmayı biliyorsanız ağ trafiğini dinleyin.
john wicks Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #12 444617 dedi: Galiba malware yüklediniz. Bitdefender yükleyip tam tarama yapın. Wireshark kullanmayı biliyorsanız ağ trafiğini dinleyin. Genişletmek için tıkla... Peki taradıktan sonra sonuçlar kesin doğru olur mu?
444617 dedi: Galiba malware yüklediniz. Bitdefender yükleyip tam tarama yapın. Wireshark kullanmayı biliyorsanız ağ trafiğini dinleyin. Genişletmek için tıkla... Peki taradıktan sonra sonuçlar kesin doğru olur mu?
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 20 Haziran 2021 #13 john wicks dedi: Peki taradıktan sonra sonuçlar kesin doğru olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesin doğruluk diye bir şey yok. Sonuçta Kaspersky ne kadar başarılı bir antivirüs olursa olsun illa bütün virüsleri bulacak diye bir şey yok.
john wicks dedi: Peki taradıktan sonra sonuçlar kesin doğru olur mu? Genişletmek için tıkla... Kesin doğruluk diye bir şey yok. Sonuçta Kaspersky ne kadar başarılı bir antivirüs olursa olsun illa bütün virüsleri bulacak diye bir şey yok.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 20 Haziran 2021 #14 Yüklü anti-virüs yazılımıyla tam tarama yapın.