Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 14 Nisan 2022 #1 İyi günler. Sabahtan beri laptopumda Wi-Fi'a bağlanamıyorum. Hiçbir ağ gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarına tıkladığım zaman görseldeki gibi solunda bir ünlem çıkıyor.
İyi günler. Sabahtan beri laptopumda Wi-Fi'a bağlanamıyorum. Hiçbir ağ gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarına tıkladığım zaman görseldeki gibi solunda bir ünlem çıkıyor.
Çözüm Lukass 14 Nisan 2022 KojiroHyuga04 dedi: Oh iyi. Sürücü kuracaksınız sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun hemen deniyorum. Hocam şimdi de ayarlarda Wi-Fi gözükmüyor. Oturumdan çıkıp girerek çözdüm sağ olun.
KojiroHyuga04 dedi: Oh iyi. Sürücü kuracaksınız sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun hemen deniyorum. Hocam şimdi de ayarlarda Wi-Fi gözükmüyor. Oturumdan çıkıp girerek çözdüm sağ olun.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.804 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 14 Nisan 2022 #11 Aygıt Yöneticisinden ünlemli aygıtın üstüne tıklayın. Orada bir yazı çıkacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 14 Nisan 2022 #12 KojiroHyuga04 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ünlemli aygıtın üstüne tıklayın. Orada bir yazı çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmıyor hocam sağ tıklamam mı lazım? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ünlemli aygıtın üstüne tıklayın. Orada bir yazı çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmıyor hocam sağ tıklamam mı lazım?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.804 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 14 Nisan 2022 #13 Lukass dedi: Bir şey çıkmıyor hocam sağ tıklamam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Üstüne tıklayın ama çift tıklayın. Yazı çıkacaktır zaten. Sorun olmadığı zaman bu aygıt düzgün çalışıyor gibi bir yazı çıkar. Kod 43 ise "Windows sorun bildirdiği için bu aygıtı durdurdu." gibi bir yazı çıkmalı. Siz önce sürücü işlemlerini uygulamaya bakın bence. Arkadaşlar link atmışlar. Artı 0 Eksi
Lukass dedi: Bir şey çıkmıyor hocam sağ tıklamam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Üstüne tıklayın ama çift tıklayın. Yazı çıkacaktır zaten. Sorun olmadığı zaman bu aygıt düzgün çalışıyor gibi bir yazı çıkar. Kod 43 ise "Windows sorun bildirdiği için bu aygıtı durdurdu." gibi bir yazı çıkmalı. Siz önce sürücü işlemlerini uygulamaya bakın bence. Arkadaşlar link atmışlar.
KS KS Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 14 Nisan 2022 #14 KojiroHyuga04 dedi: Sorun olmadığı zaman bu aygıt düzgün çalışıyor gibi bir yazı çıkar. Kod 43 ise "Windows sorun bildirdiği için bu aygıtı durdurdu." gibi bir yazı çıkmalı. Siz önce sürücü işlemlerini uygulamaya bakın bence. Arkadaşlar link atmışlar. Genişletmek için tıkla... Kod 10 yazıyor. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Sorun olmadığı zaman bu aygıt düzgün çalışıyor gibi bir yazı çıkar. Kod 43 ise "Windows sorun bildirdiği için bu aygıtı durdurdu." gibi bir yazı çıkmalı. Siz önce sürücü işlemlerini uygulamaya bakın bence. Arkadaşlar link atmışlar. Genişletmek için tıkla... Kod 10 yazıyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.804 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 14 Nisan 2022 #15 Lukass dedi: Kod 10 yazıyor. Eki Görüntüle 1359868 Genişletmek için tıkla... Oh iyi. Sürücü kuracaksınız sadece. Windows 10 ve Windows® 11 * için Intel® Kablosuz Bluetooth® Intel® Kablosuz Bluetooth® sürüm 22.230.0 Sürücü sürümünü yükler, yüklü kablosuz bağdaştırıcıya bağlı olarak değişir. www.intel.com.tr Linki verdim. Sürücü kartınızla uyumlu. Artı 0 Eksi
Lukass dedi: Kod 10 yazıyor. Eki Görüntüle 1359868 Genişletmek için tıkla... Oh iyi. Sürücü kuracaksınız sadece. Windows 10 ve Windows® 11 * için Intel® Kablosuz Bluetooth® Intel® Kablosuz Bluetooth® sürüm 22.230.0 Sürücü sürümünü yükler, yüklü kablosuz bağdaştırıcıya bağlı olarak değişir. www.intel.com.tr Linki verdim. Sürücü kartınızla uyumlu.
KS KS Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 14 Nisan 2022 #16 KojiroHyuga04 dedi: Oh iyi. Sürücü kuracaksınız sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun hemen deniyorum. Hocam şimdi de ayarlarda Wi-Fi gözükmüyor. Oturumdan çıkıp girerek çözdüm sağ olun. Son düzenleme: 14 Nisan 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
KojiroHyuga04 dedi: Oh iyi. Sürücü kuracaksınız sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun hemen deniyorum. Hocam şimdi de ayarlarda Wi-Fi gözükmüyor. Oturumdan çıkıp girerek çözdüm sağ olun.