A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 20 Ağustos 2023 #1 Az once laptopu açtım ve Wi-Fi açamıyorum. Ayarlara da girdim fakat Wi-Fi açma yeri yok fotoğraftaki gibi. Dosya Ekleri 16925494279764255678573041909732.jpg 87,1 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023
Az once laptopu açtım ve Wi-Fi açamıyorum. Ayarlara da girdim fakat Wi-Fi açma yeri yok fotoğraftaki gibi.
ssDeDe Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #2 Saatin yazdı yerde var hocam takmayın bu kadar Artı 0 Eksi
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 20 Ağustos 2023 #3 Ahmet karanin damati dedi: Az once laptopu açtım ve Wi-Fi açamıyorum. Ayarlara da girdim fakat Wi-Fi açma yeri yok fotoğraftaki gibi. Genişletmek için tıkla... Düzenleye girin ondan ekleyin. Eğer orada da çıkmaz ise Wi-Fi adaptörü ile ilgili bir sorun çıkmış olabilir. Artı 0 Eksi
Ahmet karanin damati dedi: Az once laptopu açtım ve Wi-Fi açamıyorum. Ayarlara da girdim fakat Wi-Fi açma yeri yok fotoğraftaki gibi. Genişletmek için tıkla... Düzenleye girin ondan ekleyin. Eğer orada da çıkmaz ise Wi-Fi adaptörü ile ilgili bir sorun çıkmış olabilir.
ssDeDe Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #4 OnlyX dedi: Düzenleye girin ondan ekleyin. Eğer orada da çıkmaz ise Wi-Fi adaptörü ile ilgili bir sorun çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Adaptörde olduğunu sanmıyorum, laptop ile alakalı. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
OnlyX dedi: Düzenleye girin ondan ekleyin. Eğer orada da çıkmaz ise Wi-Fi adaptörü ile ilgili bir sorun çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Adaptörde olduğunu sanmıyorum, laptop ile alakalı.
KS KS A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 20 Ağustos 2023 #5 ssDeDe dedi: Adaptörde olduğunu sanmıyorum laptop ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Bir anda gitti ama kapattım açtım böyleydi. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ssDeDe dedi: Adaptörde olduğunu sanmıyorum laptop ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Bir anda gitti ama kapattım açtım böyleydi.
KaptanLord Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 74 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB Ram - i7 12. Gen - GeForce RTX 3050ti Cinsiyet Erkek Meslek C#-CSS-HTML-JavaScript Yazılım 20 Ağustos 2023 #6 Aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcı bölümünü açıp SS atabilirmsiniz. Artı 0 Eksi
ssDeDe Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #7 Ahmet karanin damati dedi: Bir anda gitti ama kapattım açtım böyleydi. Genişletmek için tıkla... Telefondan wifiye bağlanabiliyor musunuz Artı 0 Eksi
Ahmet karanin damati dedi: Bir anda gitti ama kapattım açtım böyleydi. Genişletmek için tıkla... Telefondan wifiye bağlanabiliyor musunuz
KS KS A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 20 Ağustos 2023 #8 ssDeDe dedi: Telefondan Wi-Fi'ya bağlanabiliyor musu. Genişletmek için tıkla... KaptanLord dedi: Aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcı bölümünü açıp SS atabilirmsiniz. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ssDeDe dedi: Telefondan Wi-Fi'ya bağlanabiliyor musu. Genişletmek için tıkla... KaptanLord dedi: Aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcı bölümünü açıp SS atabilirmsiniz. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım düzeldi.