Çözüldü Laptopta Wi-Fi görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Halileo Halilei

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dizüstü bilgisayarım ile internete bağlanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20221104_233008.jpg
    20221104_233008.jpg
    224,3 KB · Görüntüleme: 72
Çözüm
Bu aygıtlar yonga setine ait bileşenler. Dolayısıyla Wi-Fi aygıtına ait bir şey yok. Wi-Fi aygıtının aygıt yöneticisinden kaybolması durumunu başka kullanıcılarda da görmüştük. Bunun için BIOS sıfırlamayı deneyebilir misin?

Bilgisayardan internete bağlanamadığım, ve dolayısıyla Technopat Sosyal'e giremediğim için fotoğraf olarak atmak zorundayım. Lütfen kusuruma bakmayın.

Eğer sizi çok uğraştıracaksa direkt format atarak düzeltmeyi deneyebilirim.
Sorun yok. Şu anlık formata gerek yok.
Boot modu UEFI ayarına geçmiş. Legacy Support yaptım ve sistem açıldı ardından ne göreyim? İnternete bağlanabiliyorum. Teşekkür ederim. En iyisi fırsatım varken sürücüleri yükleyeyim.
Ne demek. Geldiğine sevindim. Diğer attığın aygıtlar için de sürücü arayıp gönderiyorum birazdan.

Diğer konuyla ilgisi olmayan bileşenlerin sürücüleri için aşağıdaki iki sürücüyü indirmen yeterli. Her ikisini de kurduktan sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Intel MEI

Intel Chipset

Son düzenleme:
Ne demek. Geldiğine sevindim. Diğer attığın aygıtlar için de sürücü arayıp gönderiyorum birazdan.

Diğer konuyla ilgisi olmayan bileşenlerin sürücüleri için aşağıdaki iki sürücüyü indirmen yeterli. Her ikisini de kurduktan sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Intel ME'ı.

Intel chipset.

Merhaba, sürücüleri yükledim. Dün bir sorun yoktu fakat şu an tekrar internete bağlanamıyorum. Bir BIOS ayarından mı kaynaklanıyor bu? Yoksa Wi-Fi kartında bir sorun olabilir mi?

Merhaba, sürücüleri yükledim. Dün bir sorun yoktu fakat şu an tekrar internete bağlanamıyorum. Bir BIOS ayarından mı kaynaklanıyor bu? Yoksa Wi-Fi kartında bir sorun olabilir mi?
Sorun bir süre sonra tekrardan oluyorsa Wi-Fi kartıyla ilgili veya çipsetle ilgili bir sorun olabilir. Şahsen yerinde olsam temiz kurulum yapıp bilgisayarı test ederdim. Eğer yine sorun gerçekleşiyorsa donanımsal bir sorun vardır diyebiliriz. Bunun dışında kasayı açıp Wi-Fi kartını çıkartıp takmayı da deneyebilirsin. Hiç olmadı Aliexpress gibi sitelerden Wi-Fi kartı almayı deneyebilirsin fakat bu konuda bir garanti veremem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı