Laptopta Wi-Fi kayboldu

TylerrDurden

Hectopat
Yer
Lou's Bar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
tam bir makine
Merhaba arkadaşlar, Driver Booster'den sürücüleri güncelledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve Wi-Fi gitti, her yolu denedim tık yok, ne yapabilirim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-26 001456.png
    744,5 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arkadaşlar, Driver Booster'den sürücüleri güncelledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve Wi-Fi gitti, her yolu denedim tık yok, ne yapabilirim teşekkürler.

Driver Booster gibi programları kullanmayın. Ya yanlış ya da eski sürücü kuruyor. Wi-Fi kartınız nedir?

Driver Booster gibi araçlar kullanmayın. Gerekirse sürücüyü bir kere kur eski sürücüyü kullan ama o araçlar stabilite sunmaz.
Laptop modelini yazın sürücüleri atalım.

Driver Booster gibi programları kullanmayın. Ya yanlış ya da eski sürücü kuruyor. Wi-Fi kartınız nedir?

Ders oldu hocam.

Sistemi geri yükleyin.

En son seçenek olarak görüyorum.

Driver Booster gibi araçlar kullanmayın. Gerekirse sürücüyü bir kere kur eski sürücüyü kullan ama o araçlar stabilite sunmaz.
Laptop modelini yazın sürücüleri atalım.

Kesinlikle ders oldu hocam, Casper Nirvana C350.

Driver Booster kullanılmaz zaten.

Sistemi geri yükleyince düzelmiyor mu hocam?

Geri yükleme noktası maalesef yok.

Sistemi geri yükleyince düzelmiyor mu hocam?
Geri yüklerse düzelebilir ama belki ondan önceki sürücüler de Driver Booster ile yüklenmiştir. Gene bir anlamı olmaz.
Sürücülerin linklerini atarız eskilerini silip manuel olarak kurar stabilite sağlar.

Sürücüyü yeniden kurun, ilk aldığımda haftada bir başıma geliyordu sebebini anlayamadım. Sürücüyü kurunca düzeliyordu.

Sürücüyü kuramıyorum, setup dosyası vs hiçbir şey bulamıyorum bulduğum driverlerde.

• Aygıt yöneticisinde sorunlu donanımı bulun.
  • Çift tıklayın
  • Sekmelerden: Device Id (Donanım Kimliğini) bulun
  • O donanım kimliğini Google'a yapıştırın
  • Üreticisinden sürücüyü indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…