Laptopta Wi-Fi seçeneği yok

Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Driver Booster ile sürücülerimi güncelledikten sonra Laptop'umun Wi-Fi aç kapa seçeneği yok oldu. Sürücüler ile bir problem olduğunu düşünüyorum ama hangi sürücüyü indirmem gerekli bilmiyorum.

Laptopunuzun markası modeline göre kendi internet sitesinden Wi-Fi driver ı indirip kurun. Şu ankini de kaldırın.

Aygıt Yöneticisi'nden şu anki Realtek sürücüsünü kaldırıp HP'nin sitesinden sürücü yükledim. Ethernet ve Bluetooth çalışıyor ama Wi-Fi yok.

Bilgisayarınızın modeli nedir?
HP 245 14 inch G9

Hayır bir de aygıt yöneticisinde de sorun yokmuş gibi gözüküyor. Problem nedir anlamadım.

Laptopunuzun markası modeline göre kendi internet sitesinden Wi-Fi driver ı indirip kurun. Şu ankini de kaldırın.

Driver Booster ile önceki sürücüye döndüm sizin yöntem çalışmadığı için. Yine değişmedi.

Çözüm yok mu arkadaşlar?

Aygıt yöneticisinde alt kısımlarda tanımlanamayan ağ aygıtı gördüm. Kaldırıp yüklediğimde ağ bağtaştırıcıları kısmına geldi. Kod 1 hatası veriyor ve sürücü bulamıyorum. En azından hatanın nerede olduğunu buldum. Sürücü bulmama yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…