Arkadaşlar bir anda bilgisayarda Wi-Fi gitti. Sürücüleri falan eskiye dönerdim. Yeniden başlattım ama olmadı. Ağ ayarlarını da sıfırladım. Bluetooth var ama Wi-Fi yok. Bilen yardımcı olabilir mi? Aygıt yöneticisinde "sorun bildirildiğinden Windows bu aygıtı durdurdu.(kod 43)" yazıyor.
Otomatik onarım da açıldı kendi kendine ama onarılamadı dedi.
Sürücünün Exe'sine(İndirdiğiniz Driver güncelleme dosyasına) sağ tıklayıp buraya çıkart işlemini uygulayınız.
Dosya yolundan buraya çıkart dediğiniz dosyaların ana dizini seçiniz.
Diyorum ki! İndirdiğiniz driver exe dosyasına sağ tıklayın buraya çıkartın.
Çıkarttığını klasörün uzantı yolunu sorduğu yerde buraya çıkart dediğiniz dosyayı seçiniz.
işlemi yapacaksınız.
Diyorum ki! İndirdiğiniz driver exe dosyasına sağ tıklayın buraya çıkartın.
Çıkarttığını klasörün uzantı yolunu sorduğu yerde buraya çıkart dediğiniz dosyayı seçiniz.
işlemi yapacaksınız.
Hocam dediğiniz yapıyorum ve bu dosyalar çıkıyor. Sonra ne yapmam lazım? Dediğinizi biraz daha açık yazabilir misiniz? Kusura bakmayın anlamadım ama sabahtan beri bununla uğraşıyorum.
Hocam dediğiniz yapıyorum ve bu dosyalar çıkıyor. Sonra ne yapmam lazım? Dediğinizi biraz daha açık yazabilir misiniz? Kusura bakmayın anlamadım ama sabahtan beri bununla uğraşıyorum.
Hocam dediğiniz yapıyorum ve bu dosyalar çıkıyor. Sonra ne yapmam lazım? Dediğinizi biraz daha açık yazabilir misiniz? Kusura bakmayın anlamadım ama sabahtan beri bununla uğraşıyorum.Eki Görüntüle 1467999
Hocam dediğiniz gibi aygıt yöneticisinde wireless ac-9560 seçiyorum. Sürücü güncelle deyip hazırladığım klasörü işaretleyip(belirttiğiniz gibi) devam ediyorum ama en iyi sürücüler yüklü diyor. Kusura bakmayın yordum sizi.