Laptopta Wi-Fi yok

Batuhan46

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir anda bilgisayarda Wi-Fi gitti. Sürücüleri falan eskiye dönerdim. Yeniden başlattım ama olmadı. Ağ ayarlarını da sıfırladım. Bluetooth var ama Wi-Fi yok. Bilen yardımcı olabilir mi? Aygıt yöneticisinde "sorun bildirildiğinden Windows bu aygıtı durdurdu.(kod 43)" yazıyor.

Otomatik onarım da açıldı kendi kendine ama onarılamadı dedi.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Defalarca. İnternetten aratıp driver bulup yükledim gene olmadı gene olmadı.

Hocam sıfırlayınca düzelir mi bu?

Bilen anlayan yok mu hiç?

Yüklediğiniz sürücülleri siliniz.
Ve sürücü kurma işlemini bu yöntem ile deneyiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücü Exe'sine sağ tıklayıp buraya çıkart işlemini uygulayınız.
Dosya yolundan buraya çıkart dediğiniz dosyaların ana dizini seçiniz.

Hocam driverları nasıl sileceğim? Çok teşekkür ederim bu arada .

Hocam bir de Intel direkt exe olarak iniyor. Bu videodaki gibi değil.

Hocam driverları nasıl sileceğim? Çok teşekkür ederim bu arada.

Hocam bir de Intel direkt exe olarak iniyor. Bu videodaki gibi değil.

Sürücünün Exe'sine(İndirdiğiniz Driver güncelleme dosyasına) sağ tıklayıp buraya çıkart işlemini uygulayınız.
Dosya yolundan buraya çıkart dediğiniz dosyaların ana dizini seçiniz.

Hocam çok yordum ama az kaldı inşallah şimdi klasöre çıkarttım ana dizini nasıl seçeceğim?

İnf diye bir dosya yok çünkü

Diyorum ki! İndirdiğiniz driver exe dosyasına sağ tıklayın buraya çıkartın.
Çıkarttığını klasörün uzantı yolunu sorduğu yerde buraya çıkart dediğiniz dosyayı seçiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işlemi yapacaksınız.

Hocam dediğiniz yapıyorum ve bu dosyalar çıkıyor. Sonra ne yapmam lazım? Dediğinizi biraz daha açık yazabilir misiniz? Kusura bakmayın anlamadım ama sabahtan beri bununla uğraşıyorum.

Hocam dediğiniz yapıyorum ve bu dosyalar çıkıyor. Sonra ne yapmam lazım? Dediğinizi biraz daha açık yazabilir misiniz? Kusura bakmayın anlamadım ama sabahtan beri bununla uğraşıyorum.
Güncelle kısmından dosyayı seçince kabul etmiyor.

Dosya Ekleri

• 1659116408579.png
    199,7 KB · Görüntüleme: 49
Hocam dediğiniz gibi aygıt yöneticisinde wireless ac-9560 seçiyorum. Sürücü güncelle deyip hazırladığım klasörü işaretleyip(belirttiğiniz gibi) devam ediyorum ama en iyi sürücüler yüklü diyor. Kusura bakmayın yordum sizi.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…