Laptopta worm virüsü tespit edildi

Enes_ss

Centipat
Daha fazla  
Eski bir laptopum vardı. Müzik indirdikten sonra rastgele uygulamalar açılmaya başladı bende Windows kötü yazılım temizleme aracı ile tam tarama yaptım. 9 saat boyunca taradı ve "worm Win32 gamarue ba" adında bir dosya buldu. Algılandı temizlenmedi yazıyor. Ben dosyayı nereden güvenli bir şekilde kaldırırım kaldırdıktan sonra tekrar tarama yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı antivirüslerle tarama yapmanızı tavsiye ederim.

Format bro.

Peki tam tarama yapınca %100 silinir mi çünkü içinde önemli resimler var flash ile onları almam lazım. Tam tarama sonucu flasha tekrar bulaşmaz değil mi?

Sadece formatta %100 silinir. Malwarede %90 silinir bende kullanıyorum bazen tespit etmekte zorlanıyor.

Sadece formatta %100 silinir. Malwarede %90 silinir bende kullanıyorum bazen tespit etmekte zorlanıyor.

Peki malwarede tam tarama yaptıktan sonra flashı 1 dakikalığına taksam flasha bir şey olur mu?

Peki malwarede tam tarama yaptıktan sonra flashı 1 dakikalığına taksam flasha bir şey olur mu?

Virüsü silemesse evet silerse belki ben geçen korsan bir uygulama indirmek mecburiyetinde kalmıştım ekran siyahlaşmıştı format attım sizde atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…