Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 23 Nisan 2021 #1 Dostlar evdeki malzemeler ile laptoptaki yalama olmuş vidayı çıkarmam lazım, nasıl yapacağız? Dosya Ekleri IMG_20210423_174535.jpg 118,5 KB · Görüntüleme: 146 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Belirsiz İntegral Decipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 23 Nisan 2021 #2 Hd6850 dedi: Dostlar evdeki malzemeler ile laptoptaki yalama olmuş vidayı çıkarmam lazım, nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... Lehim en sağlıklısı.
Hd6850 dedi: Dostlar evdeki malzemeler ile laptoptaki yalama olmuş vidayı çıkarmam lazım, nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... Lehim en sağlıklısı.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 23 Nisan 2021 #3 Vida üstüne paket lastiği koyarak çevirmeyi deneyebilirsiniz. Genelde işe yarıyor.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 23 Nisan 2021 #4 Belirsiz İntegral dedi: Lehim en sağlıklısı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağız? KuoNN dedi: Vida üstüne paket lastiği koyarak çevirmeyi deneyebilirsiniz. Genelde işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
Belirsiz İntegral dedi: Lehim en sağlıklısı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağız? KuoNN dedi: Vida üstüne paket lastiği koyarak çevirmeyi deneyebilirsiniz. Genelde işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
Belirsiz İntegral Decipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 23 Nisan 2021 #5 Hd6850 dedi: Nasıl yapacağız? Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Lehim makineniz olması lazım. Yoksa şuna bir bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hd6850 dedi: Nasıl yapacağız? Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Lehim makineniz olması lazım. Yoksa şuna bir bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F frukoin Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 613 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #6 Havya ile vidayı ısıtın ve vidanın girdiği yerin erimesini sağlayın. Sonrasında çekip çıkartabilirsiniz.
Havya ile vidayı ısıtın ve vidanın girdiği yerin erimesini sağlayın. Sonrasında çekip çıkartabilirsiniz.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #7 Çok fazla aşınmış, en iyi ve benim de kullandığım yöntem ufak bir matkap ucuyla vidayı delmek.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 23 Nisan 2021 #8 Belirsiz İntegral dedi: Lehim makineniz olması lazım. Yoksa şuna bir bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evde havya var sadece nasıl yapabileceğimi sordum. Eren1661 dedi: Çok fazla aşınmış, en iyi ve benim de kullandığım yöntem ufak bir matkap ucuyla vidayı delmek. Genişletmek için tıkla... Evde matkap yok maalesef .
Belirsiz İntegral dedi: Lehim makineniz olması lazım. Yoksa şuna bir bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evde havya var sadece nasıl yapabileceğimi sordum. Eren1661 dedi: Çok fazla aşınmış, en iyi ve benim de kullandığım yöntem ufak bir matkap ucuyla vidayı delmek. Genişletmek için tıkla... Evde matkap yok maalesef .