P proesthuskara Centipat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #11 Synth36 dedi: Hocam ben bu laptopu 2 hafta önce yaklaşık bu saatte aldım peki bunu iade edebilir miyim? Elime aldıktan 3 gün sonra ulaştı. Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama bence edilmez çünkü kullanmışsın hiç kullanmasan bile etiketleri çıkarttığın için kullanılmış sayabilirler.
Synth36 dedi: Hocam ben bu laptopu 2 hafta önce yaklaşık bu saatte aldım peki bunu iade edebilir miyim? Elime aldıktan 3 gün sonra ulaştı. Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama bence edilmez çünkü kullanmışsın hiç kullanmasan bile etiketleri çıkarttığın için kullanılmış sayabilirler.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2023 #12 proesthuskara dedi: Emin değilim ama bence edilmez çünkü kullanmışsın hiç kullanmasan bile etiketleri çıkarttığın için kullanılmış sayabilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam etiketleri geri yapıştırdım fotoğraflarını çekip kutuladım iade talebi oluşturdum.
proesthuskara dedi: Emin değilim ama bence edilmez çünkü kullanmışsın hiç kullanmasan bile etiketleri çıkarttığın için kullanılmış sayabilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam etiketleri geri yapıştırdım fotoğraflarını çekip kutuladım iade talebi oluşturdum.