snapta Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Klavye Anti-Ghosting testi yaparken yanlışlıkla bunu açtım hangi tuşlara bastığımı bilmiyorum. Bilen varsa nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Klavye Anti-Ghosting testi yaparken yanlışlıkla bunu açtım hangi tuşlara bastığımı bilmiyorum. Bilen varsa nasıl kapatabilirim?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 22 6 Aralık 2024 #2 snapta dedi: Klavye Anti-Ghosting testi yaparken yanlışlıkla bunu açtım hangi tuşlara bastığımı bilmiyorum. Bilen varsa nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 2367814 Genişletmek için tıkla... Nvidia paneline benziyor, alt+z basın oyundayken, sonra istatiskler diyin ve kapalıyı seçin.
snapta dedi: Klavye Anti-Ghosting testi yaparken yanlışlıkla bunu açtım hangi tuşlara bastığımı bilmiyorum. Bilen varsa nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 2367814 Genişletmek için tıkla... Nvidia paneline benziyor, alt+z basın oyundayken, sonra istatiskler diyin ve kapalıyı seçin.
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2024 #3 Alt+R
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.558 Makaleler 4 Çözümler 54 6 Aralık 2024 #4 NVIDIA App uygulamasını aç. Ayarlara gir. NVIDIA yer paylaşımını kapat.
snapta Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #5 anifraxe dedi: Alt+R Genişletmek için tıkla... bu işe yaradı konu kilitlenebilir herkese teşekkürler. Ssansarsalvo dedi: Nvidia paneline benziyor, alt+z basın oyundayken, sonra istatiskler diyin ve kapalıyı seçin. Genişletmek için tıkla... buda aynısı alt+r kısayolmuş teşekkürler.
anifraxe dedi: Alt+R Genişletmek için tıkla... bu işe yaradı konu kilitlenebilir herkese teşekkürler. Ssansarsalvo dedi: Nvidia paneline benziyor, alt+z basın oyundayken, sonra istatiskler diyin ve kapalıyı seçin. Genişletmek için tıkla... buda aynısı alt+r kısayolmuş teşekkürler.