L liveultraslan Hectopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar bir arkadaşım laptopuna SSD alacak, resimdeki giriş mSATA girişi midir? Eğer mSATA portuysa uygun bir mSATA SSD önerebilir misiniz acaba?
Arkadaşlar bir arkadaşım laptopuna SSD alacak, resimdeki giriş mSATA girişi midir? Eğer mSATA portuysa uygun bir mSATA SSD önerebilir misiniz acaba?
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #2 Bütçe nedir? Kaç GB' lık olacak?
Murat_asrr26 Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #3 Bu girişin aynısı benim laptop var ssd yerimi orası casper nirvana csd modeli Yardımcı olursanız sevinirim bende ssdi alcam
Bu girişin aynısı benim laptop var ssd yerimi orası casper nirvana csd modeli Yardımcı olursanız sevinirim bende ssdi alcam
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 31 Ocak 2018 #4 Soketin görüntüsünü iyice yakından atıp netleştirin. M key mi B key mi olduğunu net görebilmem gerekiyor. Ayrıca AIDA64 Extreme yazılımından HTML raporu oluşturup paylaşın. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Soketin görüntüsünü iyice yakından atıp netleştirin. M key mi B key mi olduğunu net görebilmem gerekiyor. Ayrıca AIDA64 Extreme yazılımından HTML raporu oluşturup paylaşın. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Murat_asrr26 Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #5 Laptopta olan soket ssd yerimi burası? Ssd alcam eğer ssd yeri ise öneride bulunursanız sevinirim
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 31 Ocak 2018 #6 @Murat_asrr26 Evet M.2 SSD slotu. Net bir cevap ve uygun SSD önerisi için soketin fotoğrafını çekip AIDA64 Extreme raporu paylaşmanız gerekmekte.
@Murat_asrr26 Evet M.2 SSD slotu. Net bir cevap ve uygun SSD önerisi için soketin fotoğrafını çekip AIDA64 Extreme raporu paylaşmanız gerekmekte.
Murat_asrr26 Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #7 Fotoğraf çektim ama buraya atamıyorum işleyemiyor diyo https://m.facebook.com/profile.php?ref=bookmarks Facebooktan yazarsanız fotoğraf atarim
Fotoğraf çektim ama buraya atamıyorum işleyemiyor diyo https://m.facebook.com/profile.php?ref=bookmarks Facebooktan yazarsanız fotoğraf atarim
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 31 Ocak 2018 #8 Dosyanın 1 MB boyutunu aşmadığından emin olun. Boyutu küçülterek tekrar deneyin.
Murat_asrr26 Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #9 Ben o porta ssd taksam ve windowsu o ssdye kursam c ve d i nasıl silmeden birlestirebilirim d de 200 gb oyunum var gta5 battlefield gibi yüksek gb oyunlarım var c yi d ile nasıl birleştirdim su anki windows c de
Ben o porta ssd taksam ve windowsu o ssdye kursam c ve d i nasıl silmeden birlestirebilirim d de 200 gb oyunum var gta5 battlefield gibi yüksek gb oyunlarım var c yi d ile nasıl birleştirdim su anki windows c de
Çapkın Kont Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 269 Makaleler 1 19 Ocak 2021 #10 liveultraslan dedi: Arkadaşlar bir arkadaşım laptopuna SSD alacak, resimdeki giriş mSATA girişi midir? Eğer mSATA portuysa uygun bir mSATA SSD önerebilir misiniz acaba? Eki Görüntüle 96144 Genişletmek için tıkla... Hortlatıyım Konuyu,Hangi Tür Ssd Aldınız
liveultraslan dedi: Arkadaşlar bir arkadaşım laptopuna SSD alacak, resimdeki giriş mSATA girişi midir? Eğer mSATA portuysa uygun bir mSATA SSD önerebilir misiniz acaba? Eki Görüntüle 96144 Genişletmek için tıkla... Hortlatıyım Konuyu,Hangi Tür Ssd Aldınız