L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 717 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #1 HDMI kablosu ile bağladım. Hem ses hem görüntü bozuk. Eski çanaklarda sinyal alınamayınca olan görüntü gibi. Aynı sorunu yaşayan veya çözüme dair fikri olan var mı?
HDMI kablosu ile bağladım. Hem ses hem görüntü bozuk. Eski çanaklarda sinyal alınamayınca olan görüntü gibi. Aynı sorunu yaşayan veya çözüme dair fikri olan var mı?
Çözüm L L letranger 8 Ağustos 2020 bazzinga dedi: Bazen televizyonların girişleri sorunlu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kabloyu orta kısımdan oynatınca düzeldi. Sanırım sorun kablodandı.
bazzinga dedi: Bazen televizyonların girişleri sorunlu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kabloyu orta kısımdan oynatınca düzeldi. Sanırım sorun kablodandı.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 6 Ağustos 2020 #2 Kablonuz sağlam mı? Artı 0 Eksi
bazzinga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 1.437 Çözümler 5 Yer İzmir 6 Ağustos 2020 #3 Kablonuzda sorun olma ihtimali var. Aynı kablo ile monitöre görüntü aktarabiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 6 Ağustos 2020 #4 Hocam kablonuz bozuk olabilir, test edin. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #5 Hocam büyük ihtimalle sorun kabloda. Artı 0 Eksi
2 284223 Decipat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar 6 Ağustos 2020 #6 Windows+P tusuna basip goruntu modlari arasinda gecis yapar misin? Ben bu sekilde cozmustum kendi sorunumu. Artı 0 Eksi
Windows+P tusuna basip goruntu modlari arasinda gecis yapar misin? Ben bu sekilde cozmustum kendi sorunumu.
KS KS L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 717 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #7 Evet haklısınız. Çıkarmak için kabloyu oynatmamla görüntü düzeldi. Sıfır monitörün sıfır kablosu. Neden temassızlık olur anlamak güç. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Evet haklısınız. Çıkarmak için kabloyu oynatmamla görüntü düzeldi. Sıfır monitörün sıfır kablosu. Neden temassızlık olur anlamak güç. Teşekkür ederim.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.956 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Ağustos 2020 #8 Altın uçlu HDMI ile bağlanmalı. Ekran kartı sürücüsü ve soketler sağlam tozsuz olmalı. Kablo kopuk, ezik olmamalı. Artı 0 Eksi
Altın uçlu HDMI ile bağlanmalı. Ekran kartı sürücüsü ve soketler sağlam tozsuz olmalı. Kablo kopuk, ezik olmamalı.
bazzinga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 1.437 Çözümler 5 Yer İzmir 6 Ağustos 2020 #9 letranger dedi: Evet haklısınız. Çıkarmak için kabloyu oynatmamla görüntü düzeldi. Sıfır monitörün sıfır kablosu. Neden temassızlık olur anlamak güç. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bazen televizyonların girişleri sorunlu olabiliyor. Artı 0 Eksi
letranger dedi: Evet haklısınız. Çıkarmak için kabloyu oynatmamla görüntü düzeldi. Sıfır monitörün sıfır kablosu. Neden temassızlık olur anlamak güç. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bazen televizyonların girişleri sorunlu olabiliyor.
KS KS L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 717 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #10 bazzinga dedi: Bazen televizyonların girişleri sorunlu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kabloyu orta kısımdan oynatınca düzeldi. Sanırım sorun kablodandı. Artı 0 Eksi Çözüm
bazzinga dedi: Bazen televizyonların girişleri sorunlu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kabloyu orta kısımdan oynatınca düzeldi. Sanırım sorun kablodandı.