Laptoptaki RTX 4050 HELLDIVERS 2 oynarken devre dışı kalıyor

Darth Waderr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptopumda RTX 4050 ekran kartı var ama HELLDIVERS 2 oynarken devre dışı kalıyor ve devreye girmiyor ama diğer oyunlarda hep aktif. Bunu nasıl düzeltebilirim?

"Grafik ayarları" kısmından Helldiver 2'yi ekleyip "Yüksek performans" olarak ayarlarsan çözülüyor.

Hocam fotoğrafı yükleyemedim siteye, altta minik bir sekme var ona tıklıyorum görev cubuğu da.
Nasıl anlıyorsun devre dışı kaldığını?

"Grafik ayarları" kısmından Helldiver 2'yi ekleyip "Yüksek performans" olarak ayarlarsan çözülüyor.
Hocam herşey tama sistemden rtx seçiyom , oyundanda rtx seçiyom , rtx denetim masasındanda helldiver2 seçiyom ama olmuyo

Son düzenleme:
Ekran kartı sürücünüz son versiyonda mı? Sürücü kaynaklı bir sorun olma ihtimali de var diye düşünüyorum. Son sürüm değilse son sürüme güncelleyin, son sürümse önceki sürümlere dönüp kontrol edin.

Ekran kartı sürücünüz son versiyonda mı? Sürücü kaynaklı bir sorun olma ihtimali de var diye düşünüyorum. Son sürüm değilse son sürüme güncelleyin, son sürümse önceki sürümlere dönüp kontrol edin.

Hocam nerede yapıyoruz sürücü güncellemesini daha yeni aldığım için bilmiyorum eski laptopumda gerekmiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı