K3R1M Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 629 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Amazon.com.tr Biraz araştırdım ama tek bulabildiğim bu tarz bir ürün. Bu bile 3mm laptopa sığabileceğinden amin değilim. İşe yarar mı sizce?
Amazon.com.tr Biraz araştırdım ama tek bulabildiğim bu tarz bir ürün. Bu bile 3mm laptopa sığabileceğinden amin değilim. İşe yarar mı sizce?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 4 Ağustos 2022 #2 K3R1M dedi: Amazon.com.tr Biraz araştırdım ama tek bulabildiğim bu tarz bir ürün. Bu bile 3mm laptopa sığabileceğinden amin değilim. İşe yarar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Üflerseniz soğur (!) Laptop için fanlar işinizi görecektir diye düşünüyorum.
K3R1M dedi: Amazon.com.tr Biraz araştırdım ama tek bulabildiğim bu tarz bir ürün. Bu bile 3mm laptopa sığabileceğinden amin değilim. İşe yarar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Üflerseniz soğur (!) Laptop için fanlar işinizi görecektir diye düşünüyorum.
K3R1M Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 629 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 Silinen üye dedi: Üflerseniz soğur (!) Laptop için fanlar işinizi görecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... sorun laptopu soğutmak değil ki ssd yi soğutmak istiyorum
Silinen üye dedi: Üflerseniz soğur (!) Laptop için fanlar işinizi görecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... sorun laptopu soğutmak değil ki ssd yi soğutmak istiyorum