Laptoptaki tek HDMI girişine birden fazla monitör bağlamak

Fatih Eren Akkan

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Lenovo L340 17IRH Gaming modeli laptopa sahibim. Ben 2 tane monitör kullanmak istiyorum. Fakat laptopumda tek HDMI girişi var. Başka görüntü girişi yok. Bir de Type-C girişi var. Sanırım Thunderbolt özelliği yok. Ben 2 tane monitör bağlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, burada Type-C to HDMI converter kullanmak için Thunderbolt özelliğinin şart olmadığından bahsetmişler :

Tek hdmi üzerinden hdmi splitter ile 2 monitöre çıktı vermek aynı ekranları görmeni sağlar, farklı ekranlar görmek istiyorsan iki farklı grafik çıktısından monitör bağlantısı kurman gerekli. Ve söylediklerinden yola çıkarak, bunu yapmanın en uygun yolu Type-C to HDMI(veyahut monitöre göre başka bir tip) dönüştürücü kurmak olacak.

Selam, burada Type-C to HDMI converter kullanmak için Thunderbolt özelliğinin şart olmadığından bahsetmişler :

Tek hdmi üzerinden hdmi splitter ile 2 monitöre çıktı vermek aynı ekranları görmeni sağlar, farklı ekranlar görmek istiyorsan iki farklı grafik çıktısından monitör bağlantısı kurman gerekli. Ve söylediklerinden yola çıkarak, bunu yapmanın en uygun yolu Type-C to HDMI(veyahut monitöre göre başka bir tip) dönüştürücü kurmak olacak.
Evet thunderbolt özelliğinin gerekli olmadığını yazmışlar.
Ekran Alıntısı.PNG

Burada laptopta ki giriş sayıları mevcut. Anlaşılan tek şansımız Type-C to HDMI kablosu alıp denemek olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı