Laptoptaki temassızlık kablodamı laptopta mı?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar, laptopumda şarj aletinin laptop şarj girişinin girdiği kısımla bazen oynayınca şarj oluyor bazen olmuyor diyor açıkçası bunu dert eden biri değilim ama takıntılı bir kişiliğe sahibim o yüzden hani neyle kaynaklı olduğunu bilmek istiyorum laptop şarj girişindemi bir sıkıntı var kablodamı ya da benmi abartıyorum durum normal mi?

@Yener K. hocam müsait olduğunuzda bakabilir misiniz her size etiket yediğimce ceza alıyorum ama umarım ceza yemem tekrardan.

Laptop tamir eden bir yere götürün. Onlarda uyacak adaptör vardır. İki saniyede takıp size adaptör mü bozuk laptop girişi bozuk söyler.

Laptop tamir eden bir yere götürün. Onlarda uyacak adaptör vardır. İki saniyede takıp size adaptör mü bozuk laptop girişi bozuk söyler.

Bugün yarın götüreceğim konudan haberdar ederim.

Hocam götürmedim çünkü o riske girmek istemedim şu an şarj alıyor ne zaman olurda hiç şarj almaz o zaman bir tamirciye götürürüm bu devirde kimseye güven olmuyor bir şey tamir edeceğiz diye laptoptan olmayalım sahibide ben değilim babam o yüzden şimdilik götürmeyeceğim tavsiyeniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Takıntıya devam diyorsunuz. Bu bir döngü oluşturuyor.

Her laptopcu aynı değil güzel kardeşim laptopundaki RAM'ları cukkaladıklarında görürsün.
O zaman siz hiçbir şeyi tamir ettirmeyin. Bozuldu mu çöpe.
Elbette iyisi de kötüsü de var. Yamuğunu görürsem yüzüne vururum çalışmam bir daha.
Ama kazık atacak diye öyle bozuk bozukta kullanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…