KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.010 Çözümler 11 2 Ağustos 2023 #11 Eymena dedi: Maalesef. https://www.hepsiburada.com/prettyi...urt-disindan-p-HBCV00003OW156?magaza=PRETTYIA bu bir sorun çıakrtır mı? Genişletmek için tıkla... Bu hem pahalı hemde yurt dışından geliyor. Bir bakayım araştırayım.
Eymena dedi: Maalesef. https://www.hepsiburada.com/prettyi...urt-disindan-p-HBCV00003OW156?magaza=PRETTYIA bu bir sorun çıakrtır mı? Genişletmek için tıkla... Bu hem pahalı hemde yurt dışından geliyor. Bir bakayım araştırayım.
M mehmetburak Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 2 Ağustos 2023 #12 Bunu alabilirsiniz, Ugreen markası güzeldir. Aldığım şeylerde hiç üzmedi. (Amazon satıyor) Amazon.com.tr
Bunu alabilirsiniz, Ugreen markası güzeldir. Aldığım şeylerde hiç üzmedi. (Amazon satıyor) Amazon.com.tr
E Eymena Attopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #13 mehmetburak dedi: Bunu alabilirsiniz, Ugreen markası güzeldir. Aldığım şeylerde hiç üzmedi. (Amazon satıyor) Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... güvenilirmi
mehmetburak dedi: Bunu alabilirsiniz, Ugreen markası güzeldir. Aldığım şeylerde hiç üzmedi. (Amazon satıyor) Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... güvenilirmi
yigitayas1 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 259 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | ASUS Prime B650M-R | GeForce RTX 5060 Ti 16GB | 2x16 GB DDR5 5200 MHz RAM | 2TB M.2 NVMe SSD Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #14 Amazon sitesi güvenilirdir.
E Eymena Attopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #15 yigitayas1 dedi: Amazon sitesi güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Yani o kulaklığı aldıktan sonra param bitiyorda ondan dolayı sordum. Ürünü gittim aldım yakınlarda bir tane dükkan vardı çalışıyor, sıkıntı çözüldü. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
yigitayas1 dedi: Amazon sitesi güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Yani o kulaklığı aldıktan sonra param bitiyorda ondan dolayı sordum. Ürünü gittim aldım yakınlarda bir tane dükkan vardı çalışıyor, sıkıntı çözüldü. Yardımcı olan herkese teşekkürler.