Çözüldü Laptoptaki verileri servise gitmeden önce silmeli miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, HP Pavilion Gaming serisi dizüstü bilgisayarımı menteşesinde problem bulunmasından dolayı, aynı zamanda termal bakımının da yapılması adına yetkili teknik servise göndereceğim.
Servise "Yazılımsal bir sorunum yok sonuçta, verilerim serviste sıfırlanacak mı?" Sorusunu sorduğumda duruma göre değiştiğini ve net bir cevap veremeyeceğini söyledi müşteri temsilcisi. Belki yersiz endişe duyuyorum ama sonuçta kişisel bilgisayarım ve içinde bilgilerim bulunuyor, servise göndermeden önce yedeklemelerimi yapıp kendim sıfırlamam daha mı iyi olur sizce? Daha önce herhangi elektronik ürünümü servise yollamam gerekecek bir sorun yaşamadım. O yüzden sizlere sormak istedim.

Çözüm
Silmenize gerek yok. Yedeklemeniz yeterli. Eğer içiniz rahat edecekse önemli bilgilerinizi silebilirsiniz. Yedeklemeyi ihmal etmeyin.
Kendilerinin de dedikleri gibi bu hiç belli olmaz. Ancak siz gene de yedeklemeyi yapın, yedeklemeyi yaptıktan sonra sıfırlamaya ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

Silmenize gerek yok. Yedeklemeniz yeterli. Eğer içiniz rahat edecekse önemli bilgilerinizi silebilirsiniz. Yedeklemeyi ihmal etmeyin.
Sonuç olarak yetkili teknik servis, çalışma etiklerinin olduğuna eminim ama verilerimi tamamen şifrelemenin bir yolu yok sonuçta. Dediğim gibi biraz da yersiz bir endişe benimkisi, yedeklememi yapıp paketleyeyim ürünü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…