Laptoptaki Windows 10'u Masaüstüne Taşımak

d4nte

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bendeki laptopta lisanslı windows 10 var. Aslında 8'di tabi ki. Yakın zamanda masaüstü bilgisayar alırsam bundaki lisansı masaüstüne taşıyabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü ile gelen lisansı maalesef başka bir bilgisayara aktaramazsınız. Deneseniz bile Windows 10 lisansınız dizüstü bilgisayarınızın donanımı ile kayıtlı olduğundan yeni masaüstü bilgisayarda kullanamazsınız.

Diğer konuya cevap olarak yazdım çünkü orada Microsoft dan karşı bir cevap gelmiş olumlu yönde. Belki deneyen arkadaş yorum yazar.

Bu arada cevabın için teşekkürler.

Şimdi baklavayı tarife kalksan iki saat anlatamazsın. Ama atarsan ağzına bitane ne olduğunu anlarsın. Üşenme sen de. Sök HDD'yi bul bir masaüstü, tak bakalım ne olacak?! Böylelikle aynı şeyi yapmayı düşünen bana da yardımcı olmuş olursunuz.

Dostum ben öyle söküp takma işleriyle uğraşmak istemiyorum soru zaten gayet açık Laptopu da zaten kullanmaya devam edeceğim hiç içini açmakla uğraşmadığım için kurcalamak istemiyorum

Dostum ben öyle söküp takma işleriyle uğraşmak istemiyorum soru zaten gayet açık Laptopu da zaten kullanmaya devam edeceğim hiç içini açmakla uğraşmadığım için kurcalamak istemiyorum
Öncelikle çok kolay bişiy o. Madem ikisini de kullanmak istiyorsunuz, sisteminizi yeni aldığınız SSD veya HDD'ye klonlayın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız yardımcı olurum. Sayenizde lisansınızın ban yiyip yemiyeceğini de öğrenmiş oluruz.

Windows 10 lisansı kullandığın bilgisayarın anakart numarasına kayıtlı olmuyor muydu? Eğer öyleyse biraz zor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…