Arkadaşlar bendeki laptopta lisanslı windows 10 var. Aslında 8'di tabi ki. Yakın zamanda masaüstü bilgisayar alırsam bundaki lisansı masaüstüne taşıyabilir miyim ?
Şöyle bir konu var bir arkadaş yazmış microsoft geri dönüş atmış mevcut bilgisayardakini kaldırırsanız kurabilirsiniz diye. Ne kadar doğrudur acaba bilgisi olan var mı ?
Dizüstü ile gelen lisansı maalesef başka bir bilgisayara aktaramazsınız. Deneseniz bile Windows 10 lisansınız dizüstü bilgisayarınızın donanımı ile kayıtlı olduğundan yeni masaüstü bilgisayarda kullanamazsınız.
Şimdi baklavayı tarife kalksan iki saat anlatamazsın. Ama atarsan ağzına bitane ne olduğunu anlarsın. Üşenme sen de. Sök HDD'yi bul bir masaüstü, tak bakalım ne olacak?! Böylelikle aynı şeyi yapmayı düşünen bana da yardımcı olmuş olursunuz.
Dostum ben öyle söküp takma işleriyle uğraşmak istemiyorum soru zaten gayet açık Laptopu da zaten kullanmaya devam edeceğim hiç içini açmakla uğraşmadığım için kurcalamak istemiyorum
Dostum ben öyle söküp takma işleriyle uğraşmak istemiyorum soru zaten gayet açık Laptopu da zaten kullanmaya devam edeceğim hiç içini açmakla uğraşmadığım için kurcalamak istemiyorum
Öncelikle çok kolay bişiy o. Madem ikisini de kullanmak istiyorsunuz, sisteminizi yeni aldığınız SSD veya HDD'ye klonlayın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız yardımcı olurum. Sayenizde lisansınızın ban yiyip yemiyeceğini de öğrenmiş oluruz.